Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
válasz @mriya@ #260150 üzenetére
Jogos-jogos!
és tudtam, hogy valahonnan “ismeros”. Korábbi verzió down-gradelt változata vékonyabb tokkal, olcsóbb werkkel (fun fact mindkettő járás eltérésének azonos intervallum van megadva -10/15+) -
fagyalllo
őstag
válasz ::Trunks:: #260152 üzenetére
Ennek nehéz is ellenállni, nagyon szép.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Caldera
aktív tag
Én is nézegettem, most már legalább tudni hová került.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Veron
addikt
szép ez a zöld.
mind így járunk egy-egy jó ajánlat láttán. én épp egy CW Twelve és egy Laco Pilot Pro között vacillálok, a végén még kénytelen leszek mindkettőt megvenni."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Cold5
senior tag
Ez egyszerűen tökéletes, gratula!!!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Pár hete raktatok fel egy Casio akciót, amiben a vissza a jövőben sok gombos Casio volt. Nem tudná vki újra felrakni azt a linket! Köszönöm!
-
::Trunks::
senior tag
-
törölt tag
válasz -Maci- #260148 üzenetére
Üdv
Ezekrol a Citizenekrol jokat hallottam, szep ora.
Az a vicc a te oraidat latva, hogy pl ott a Hugo Boss 80K aztan az is szar, de a nev ugye..
Amugy latom, te szereted, ha mindent mutatoval oldanak meg, illetve egyetertek azzal, hogy egy ora legyen preciz, tehat az indexekre usson a mutato.
En ma ezt neztem meg Seiko SSC911[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz ::Trunks:: #260159 üzenetére
Saját képek, az óra már rég nincs meg. 2017-ben rendeltem a Creationwatches-ról mai szemmel elég vicces 209 USD-ért.
-
dzsi23
addikt
Casio WS-1600H-1AV
A120WE-1A
-
zola96
senior tag
Új Longines Conquest és chrono modellek. Rakott index kifejezetten jól áll előbbinek. Felkészül az új Hydroconquest?
-
tag
Párom szülinapjára 🫠 nagyon tetszik neki (és van hozzá fémszíj is) #whiteparty 😉Jah... és ki mondta, hogy a CITIZEN NEM millós tételű prémium márka
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
fagyalllo
őstag
válasz SOAD19 #260104 üzenetére
A mutatóval nem szerencséd volt, hanem ezeket nagyon precízen szerelik össze: [link]
A szíjjal nincs bajom, a csatja lehetne jobb. Mármint ez is jó, csak a nagyon hasonló T150-nek nagyon praktikus, állítható csatja van, igazán rárakhatták volna erre is.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Foose
addikt
Srácok, van egy ilyen karórám... Talán 8 éve vettem Győrben, órás boltban. Korábban már lett belőle kivéve egy szem, most lehet megint kellene. Majdnem körbe fordul a csuklómon. Fogytam. Most voltam órásnál,megnéztük, nem lehet belőle kivenni még egy szemet mert már szoros lenne. De így meg az van amit írtam. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
dzsi23
addikt
válasz Foose #260174 üzenetére
Szívás, de talán rá lehet applikálni másik csatot, csak le kell mérni, hogy a csat csatlakozásánál pontosan milyen széles a szíj (lehetőleg 0.1-0.2mm pontossággal). Persze, a bevonat nehezíti a dolgot... nem tudom eldönteni, hogy ez fekete vagy sötétszürke. A másik opció, hogy nem fémszíjjal hordod, vagy egy másik komplett fémszíjat raksz rá, de abból jó eséllyel csak egyenes végszemes lesz jó, az meg szvsz. nem a legszebb megoldás.
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
válasz 5-ös kezelő #260177 üzenetére
jó de hogy néz az ki egy ilyen óra tokkal?! Tudom milyen a szilikon szíj,a sportórámon az van. Nem feltétlenül szeretem.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
tag
És akkor, ha már a Citizen a téma...
Volt már Citim, maradós egy sem, de most
Ez megtettszett, és baromira jól áll a kezemen... na meg oersze én imádom a búvárt, a titánt, a zafírt na meg az automatát is. 9es mijóm még nem volt, remélem be fog vállni nyaralós, tengerben 5m es mélymerülések során.
Jah, és ez idén még csak a második órám... ha jól emlékszek
"there are more jacks then one at the fair..."
-
tag
válasz gipsztigris #260181 üzenetére
Köszi
Wow, nagyon jól néz ki
... sajnos én a bőrszíjat még öltönyórán sem tudom pár óránál tovább elviselni"there are more jacks then one at the fair..."
-
őstag
válasz dzsi23 #260168 üzenetére
Arany színben szerintem jobban hoz egy életérzést... valahonnan régről:
https://www.casio.com/intl/watches/casio/product.A120WE-1A/Szinte látom magam a Magnum bajusszal, szőrös melkasommal... striciként a 80-as években
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
fagyalllo
őstag
-
bigmasterg
addikt
CW-nál sale van épp (emailben jött), de fogynak az órák.
Volt egy ilyen c65 bronze, picivel 1000 euro alatt. De mire rámentem volna hogy megveszem, már out of stock lett.
Kb 10 perce még volt sima c65 is (már most az sincs), fém szíjon c63 stb.
Mutatom feleségemnek (de furcsa még leírni, kb 1 hónapja az), azt mondja: Ne vegyél még egy 300 ezres órát, úgyis Omegákat nézegettél mostanában, inkább gyűjts rá kicsit és vegyél azt.Sikerült lassan megfertőzni, már a co-axial szerkezetről nézett videót önszántából.
[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz Foose #260190 üzenetére
Nálam is állandó probléma megtalálni a tökéletes beállítást. Gyakorlatilag nincs is olyan fémcsat esetén, talán csak bőrszíjnál.
De beletörődtem, megszoksz vagy megszöksz alapon. Azt a 10-15 percet kibírom, amíg bele nem "dagad" a csuklóm az órába, mert utána már jó.
Viszont frissen felvéve baromi idegesítő, ahogy rá akar csúszni a kézfejemre. Olyankor kimondottan figyelnem kell, hogy semmi hirtelen mozdulat, mert olyan, mintha szét akarna pattanni a csat. Viszont, ha még egy szemet kiszedek, az meg már szoros.
Van baj rendesen...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
ricsik
őstag
válasz mert_csokis #260193 üzenetére
Alap fémnél nincs jó beállítás.
Egyik percben csúszkál, majdnemhogy nagy, másik percben meg már szorul, ragad.
Erre a megoldás a búvár csat, amelyik állítható.
Beálítottam 0-ra a kicsit csúszós állapotot, így mikor elkezd szorulni a csuklómon, kattintok 1-et, max 2-őt a csaton, így máris lazul a helyzet -
bigmasterg
addikt
válasz mert_csokis #260195 üzenetére
Nekem a midom fém szíján van micro adjustment, amivel hordás közben is simán lehet állítani rajta kis lépésekben: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz mert_csokis #260195 üzenetére
Itt egy példa, 3:10-hez tekerj: [link]
-
-
ricsik
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest