Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabiks

senior tag

válasz TechN7ne #234761 üzenetére

Bocsi, hogy beleszólok, olvasom pár napja az eszmefuttatásod, és már nem igazán tudom magamba tartani a véleményem.

A tissot az első drágább karóráim egyike, nem értettem az órákhoz, csupán azért vettem mert ‘svájci’ és mert megtetszett. Amikor ezt vettem a casiokat meg az összes többit egy alsóbbkategóriás márkának tekintettem, és nem is foglalkoztam velük.

A váltás azután fogalmazódott meg bennem, hogy a messze híres / pontos megbízható svájci csoda elkezdett valami brutál mód össze vissza járni, elemcsere után is. ( a vicc az hogy miután meglett a másik már pontosan jár tobb mint 2 éve)

Amikor nézelődtem, hogy milyen legyen az utódja, nagyon fontos volt, hogy pontos legyen. Itt a fórumon kértem tanácsot, és pont az egyik kedves fórumtárs ajánlotta az edifice eqb1000-et. A tissothoz képest űrtechnika ez a casio. Napelemes, bluetoothos, atompontos.

Aztán telt múlt az idő, és mivel mindíg szerettem volna egy automatát, megvettem ezt a seiko-t. Tudom, nem egy atomóra, de most ez a kedvencem, ezt hordom.

És mivel van összehasonlításom, nyugodtan elmondhatom, hogy az összes közül a tissot a leg gagyibb, egy kínában összerakott svájci kvarc. Gagyi gombokkal és gagyi számlappal / mutatókkal. Biztos hogy nem vennék és nem is fogok venni tissot-ot!

"The loudest one in the room is the weakest one in the room."

Új hozzászólás Aktív témák