Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz tupacamaru #214552 üzenetére
Én is azt néztem meg először ,de nem. Szóval az stimmel, akár 316L is lehet.
-
-
pulutodurumo
őstag
Gyalázatos állapotú zörgős Seiko - haladóknak: Bell-matic - feltámasztás. YouTube.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
g0n21
senior tag
válasz dzsi23 #214541 üzenetére
Ne húzd fel magad, de nem hamisítvány. Hogy a kép honna van, az nem érdekel, de a Blaken egy Rolex-modder cég. Kb mint a Bamford. LINK
A megfelelő összegért - ha lejjebb görgetsz - olyan órát raksz össze, természetesen létező Rolexekből, amilyet akarsz. Ez pedig így ugye mod.És az megvolt, hogy a Bamford cég "alaptőkéjét" a családi vállalkozás Joseph Cyril Bamford "JCB" - munkagépgyártó vállalat hozta?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dzsi23
addikt
válasz Oryctolagus #214570 üzenetére
A hetediket itt megtalálod (legalább is a nevét, mert itt pont elfogyott [talán máshol is]). A másik kettő egyedi futizoli kreálmány, érdemes a hozzászólásai között megnézni a képeket, de vigyázz, mert fertőző lehet.
-
g0n21
senior tag
válasz dzsi23 #214565 üzenetére
Ez ugyanaz a kérdéskör, hogy ha rendelsz egy SKX-hez kerámialünettát, akkor az onnantól hamisítvány?
Lesz egy rövid különkiadás ma.
Aztán holnap a szokásos. Hosszú lesz. Egy egész típuscsalád fejlődéstörténete benne lesz.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dzsi23
addikt
válasz g0n21 #214577 üzenetére
Mint írtam, "legalább NEM hamisítvány". Én nem vagyok a moddolás híve, de nem vagyok ellene sem, itt is sok szép moddolt Vostokot látunk, ahogy fentebb is megjegyeztem. Viszont ha már valaki moddol, akkor szerintem az legyen szebb, mint az eredeti, különben mi értelme van. Egy 60-as lünetta felének kékre festésével viszont csak annyi érhető el, hogy a GMT Master 2-t majmolja vele, inkább lett volna 0-15 vagy 0-20 között kék, abba legalább bele lehet magyarázni, hogy haszna van. Gyakorlatilag persze annak sem sok, mert merülésnél kérdéses a színek láthatósága, és már eleve a merülés is kérdéses (mert jó eséllyel nem fog), de azzal is ugyanúgy visz bele egy kis színt.
-
s4tch
veterán
válasz Szepi1979 #214575 üzenetére
A fószer, aki futtatja a Straton márkát, elég aktív az egyik órás csoportban. Sokáig ez volt a borítóképe:
És igen, vélhetően Giulia. Itt van még pár kép, a fenti is innen származik:
https://www.stratonwc.com/collections/frontpage/products/straton-localtime-dw2018-automatic-watch -
nagyúr
-
RAGARDA
újonc
válasz Zen Master #20575 üzenetére
Üdv! Egészen véletlenül nincs már meg?
-
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok,
Lorus karórák ha jól tudom seiko alá tartoznak. Milyen minőséget képviselnek ezek az árkategóriájukban?
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
veterán
válasz soldier2 #214536 üzenetére
Igen mintha a rolex submarinerre picit hasonlitana igazabol pont ez a lenyeg , mert az tetszik. Gondolokozom mar egy ideje bemegyek az Andrassy ua a rolex boltba. Szivem szerint azt vennem meg. Csak nincs szivem kiadni tobb milliot egy oraert, mert ha jol sejtem , olyen 3 misi kornyeken mozoghat az ara...
(#214543) Polarstar : koszi az infot de tenyleg a legjobb az eredeti forma lenne , ami a rolex, csak ne lenne olyan mocskosul draga.3njoy the Lif3
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Olyan órát keresnék 150-200k közötti tartományban, ami quartz, chrono, színes, lehetőleg bőr szíjas, új.
Ami kinézetre szimpatikus volt az ajándékozottnak első körben az a Vostok europe expedition everest modell, azonban túl nagy (főleg a vastagsága meghökkentő, de a 47-48mm is óriási korona nélkül)
Tehát valami ilyesmire kérnék ötleteket kicsit kevésbé gigantikus méretben. Sajnos nekem tippem sincs mert a chronos modellek annyira nem fognak meg.
-
rbalint88
addikt
válasz Sn00k #214595 üzenetére
Hat, talalkoztam mar eredeti submarinerrel eloben, szep meg jo, de nincs benne olyan nagy wow faktor. Mivel sportora, nincs meg benne az a finomsag se, ami mondjuk egy oyster perpetualban, day dateben, ott tenyleg csak a koronas logo es a szerkezet adja a pluszt egy hommagehoz kepest (meg a microadjust csat, azt kotelezove tennem, zseni). Nyilvan alaposan megvizsgalva latszik kidolgozasbeli kulonbseg is, de egy steinhart vagy davosa mar teljesen korrekt, nincsenek orditoan kidolgozatlan reszletek. Nalam pluszbonusz a sub es tarsai ellen, hogy mivel boldog-boldogtalan rarakja a vackara a merci mutatot, mar sugarban hanyok tole, mondjuk eleve nem a kedvencem.
Arrol ne is beszeljunk, hogy a besetalok az Andrassyra es veszek egyet nem fog menni, nem hogy 3 millioert (mar tobb a listaara szerintem), de 13-ert sem, mert tobb eves varolista van ra, ami megint csak nevetseges.Nem latom hirtelen, mennyit szannal a projektre, de nezz meg mondjuk arban novekvo sorrendben certina ds-1-et, barmelyik sinn-t, grand seikot.
Bling95: uj tissot seastarban van kek es atmenetes kek-fekete szamlapos is. Kaucsuk vagy femszijas, de bort venni vagy csinaltatni ra a legkevesebb.
certina ds podium zold szamlappal, femszijjal. Kb ezeket talaltam.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Pfiucska #214593 üzenetére
Ajánlott a márka, alapvetően megérik az árukat (főleg a külföldi árukat, de itthon is sokat esett mostanában sok modell ára), viszont mint minden gyártónak, nekik is vannak gyengébben sikerült modelljeik. Van konkrét darab, ami tetszik? Esetleg még megnézheted a Pulsarokat és a Casiokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.