Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz Fall-N #213200 üzenetére
Élőben még nem volt nálam, egyszer majdnem vettem egy zöldet a régiből, csak lekéstem.
nekem nagyon becsípődött a 7t32 szerkezetű 90-es évekbeli Seikok.
A sárga, narancs pláne.
Nem hagyom bántani!Van már itt a pesti butikban belőle? vagy a régi muzeum jelleggel?
ez meg a sajátom
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dzsi23
addikt
válasz Fall-N #213200 üzenetére
Nekem bejönnek a kronók, de ez a Seiko (főleg a tokja) bennem is felelevenítette az egyik gyerekkori digi órám emlékét, amiről már meg is feledkeztem. Ki is maradt a múltkori "első órás" listámból, de úgysem emlékszem már a márkájára sem (talán Casio... passz), és úgysem a legelső volt, inkább második.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Fall-N #213203 üzenetére
volt belőle régen fémszíjas, az nagyon dögös, mindjárt keresek róla képet.
ez valami öszvér megoldás, a fémszíj megkurtítva és valami cápabőr, amit én egyáltalán nem kedvelek.más
ez is japó limited[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Sungoo #213205 üzenetére
https://www.hamiltonwatch.com/ja-jp/SchottNYC
itt találtam
nem néztem utána máshol is elérhető
https://shop.hamiltonwatch.com/h64735561-khaki-pilot-schott-nyc-limited-edition.html
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csabulaxi #213207 üzenetére
Én ezt érzem az új Seiko 5-re nézve (ex SKX), nekem hatalmas csalódás, oké hogy marketingszempontok meg egyebek, de pont azért vettem ki a kalapból az Orienteket is, mert számlap és összkép alapján nekem nem érték el az ingerküszöböt, az SKX igen, ott csak a koronáról húzás és a zafír hiánya szomorított el. Az új 5-ösöknél nincs instant get érzés.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Tothgera30
Ármester
válasz Tsebacsi #213209 üzenetére
Azért SKX007/009 utódjaként nem tekinthetünk rá. Koronazár, WR200 hiánya elég fájó pont. Persze frankó hogy 4R36 van benne, de igazából a saját példányú 7S26-osom simán hozza a heti +-10mp-et, és a koronáról való felhúzás sem hiányzik (mert soha nem használom). Nálam koronazár nélkül nem is nagyon létezik búváróra.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #213210 üzenetére
Ha nem is utód, a tokforma/kinézet egy az egyben arra hasonlít, megtévesztő.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
TheKresh
csendes tag
Tiszteletem.
Pár kérdéssel fordulnék hozzátok és remélem tudtok benne segíteni...
Van egy J. Springs BJC009 SEIKO 6A32 quartz szerkezetű órám (használtan vettem itt egy fórumtárstól) ,amit már egy éve úgy használok hogy a dátum része nem működik rendesen ,mert sajnos tudatlanul rábíztam egy mezei órásra az idő beállítását ,amikor elvittem elemet cseréltetni és az örök naptár részének a rendeltetés szerinti működése elszállt így minden hónapban 5. vagy 6 -án meggondolja magát az óra és azt hiszi hirtelen teljesen véletlenszerűen hogy most 3 hónappal előrrébb járunk vagy volt olyan ,hogy 4 évvel korábban. Ezzel együtt tudtam élni ,viszont most az óráátállítás miatt nekiestem az idő mutatós részének a használati utasítást használva hogy én biztosan ne okozzak több kárt benne és puff megállt az óra. Sejtésem szerint ez nem sima elem lemerülés ,mert semmi előjele nem volt ,hogy pl 2 másodpercenként ugrál a másodperc mutató ahogy kellene jeleznie ,ha lemerül az elem és furcsán sokkal könnyebben kihúzható a korona is mióta megállt.(Elnézést a litániáért ,de gondoltam hasznos lehet tudni az előtörténetét az órának)
Szóval mi lehet a probléma ?
Tudom hogy sok mindentől függhet ,de kb mennyi lenne a szervíz költsége ? Már csak a dátum miatt is jó lenne beadni javítatásra ,de így hogy meg is állt főleg szeretném ,ha nem kerül annyiba mintha új órát vennék.
Én csak a J.H.P. Time B.T. SEIKO Szervízet ismerem. Dunaújváros és Budapest között vagy Budapesten más szervíz ahova érdemes lenne beadni ?Előrre is köszönöm ,ha bárki tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Kresh
-
fagyalllo
őstag
válasz Tothgera30 #213213 üzenetére
Tudatlan vásárló ellen nincs orvosság.
TheKresh: Továbbra is csak a JHP Seiko szervizt tudom javasolni, mezei órás nem ismeri ezt a szerkezetet.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nrg.960
tag
PVD, DLC vagy bármiféle fekete bevonatos tokkal mit lehet kezdeni ha karcolódik vagy megütődik? Gondolom nem annyira egyszerű művelet mint egy sima "nyers" toknál, hogy egy kis szálcsiszolás, meg polírozás az adott helyeken.
Régebben nagyon tetszettek a fekete tokos órák, de mindig egy félelem volt bennem ilyen téren, függetlenül attól, hogy mennyire vigyázok az óráimra. Ahogy nézegettem, a crystaltimes-nak van olyan fekete Seiko Teki-re hajazó tokja. Abba nem lenne rossz építeni valamit.
Nem vagyok a szavak embere..
-
tib78
tag
válasz Tsebacsi #213209 üzenetére
Nekem viszont nagyon bejön az új style, egyáltalán nem hiányzik a korona zár, sőt így egyből tudom kézzel is húzni ha nem hordom és tele a forgató.
Eleinte nekem se nagyon tetszettek, de aztán bementem élőben megnézni és kijöttem egy grafit színűvel. Nagyon állat.Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
nagyúr
Megkezdték a halloween árleszállításokat.
Scary good sale..
Trintec - kanada...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz pulutodurumo #213224 üzenetére
Sajnos ez van, a régi szép idők elmúltak. Vasárnap néztem, a réginek is felment az ára a végére, kb. 150-ért lehet még újat venni. Emlékszem, ugyanígy Seiya blogján jött a 017 elkaszálásának híre talán péntek este, a számlám üres volt, hétfőre elkapkodták minden webshopból az olcsó órákat
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #213228 üzenetére
Ez az orosz Legenda. Vannak kevésbé gyémántba mártott cuccai is.
De ez nagyon sukár! Nem viszik nemzetközi piacra, mert van elegendő eladás a saját piacon is. Na jó! Kínába is viszik.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
Sziasztok!
Casio Rangeman sorozatból használja valaki közületek az alábbi kettőt?
GW-9400 [link]
GPR-B1000 [link]Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a 9400-nak mennyire érzitek pontosnak az iránytűjét és a barométerét, a B1000-nél pedig a magasságmérés pontossága, illetve a GPS nyomvonal rajzolás pontossága érdekelne, illetve hogy ez utóbbi mennyire használható könnyen navigációra, pl nyomvonalról letérést mennyire tud kezelni, visszavinni stb.
-
bambalu
csendes tag
válasz tothjozsi96 #213142 üzenetére
Kedves Tóth Józsi!
Nagyon ritkán írok fórumokba, de rendszeres olvasója vagyok többek között ennek a fórumnak is (lehet okosodni). Most kivételt teszek és biztosíthatlak róla egy 60+ éves ember röhögve beállít egy ilyen órát. Ezt saját példámból tudom. Sőt abszolút nincs elveszve a mai technika világában, úgy érzem egy ilyen óra beállítástól egy 60 pluszos matuzsálem (én) ettől egy icipicit komolyabb műszaki problémákat is megold. Üdv: Bambalu -
Empsepo
senior tag
válasz 5-ös kezelő #213232 üzenetére
Ilyen kis pilóta?
Amúgy milyen? Minőségi darabnak tűnik.
Ezekben milyen werk van?
Miyota?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok