Új hozzászólás Aktív témák

  • 5-ös kezelő

    senior tag

    válasz nrbx #157992 üzenetére

    A kisebbiket akkor vedd, ha 16 cm v kisebb a csuklód. A méreténél kisebbnek látszik optikailag. Amúgy jó kis automata mindkettő. Hordd minden nap legalább 12 órán át, különben nem leszel boldog vele - vagy válassz kvarcot. Ha több lenne a kereted, 4r36-os szerkezetűt ajánlanék - kézzel is tudsz húzni rajta. Kicsit drágább a Certina Powermatic 80 szerkezete, az 3 napig elég pontosan jár.

    Csabulaxi : Köszi, hallottam a 92.9 -en tegnap, h új szelek fújnak. Kérdés, a nemzeti oligarcháink otthagyják-e a koncot? Sztem csak időhúzás, se buszuk, se embereik. A hasznot vinnék csak.

    Tulku : Egy jó Seiko 5-öst nem kell állítgatni. Ha jól van beszabályozva, elég figyelni rá, és a pár mp-es napi eltérést kompenzálni lehet több v kevesebb hordással, megfelelő helyzetben történő lerakással éjszakára. Nekem ez bőven elég, nem kell olyan precíz /és méregdrága/ svájci szerkezet, ami állandóan, 6 pozícióban pontos. Ha a piszkos anyagiak nem számítanának, akkor persze máshogy állnék hozzá. De melóba egy jó Seiko automata bőven elegendő, pedig köztudott, h nem szeretem az 5s/nap értéknél nagyobb eltérést. Azért is vagyok mostanában igen boldog, mert az SNZG71-em végre szerethetően pontosan jár viselés közben (1-2s/nap max.). Letéve siet lapjával, élére állítva hangyányit késik. A teljesen pontos óra számomra unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák