Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• C0RVUS

tag

válasz gipsztigris #157279 üzenetére

A plusz egy mikróbrend esetében leginkább csak a dizájn lehet (a márkanév nyilván nem annyira :U ), ami vagy tetszik, vagy nem, csak azért tettem ezt be, mert nem épp szokványos, és hátha másnak is bejön. Ezen kívül még talán annak az illúziója, hogy a kevésbé ipari jelleg miatt kicsit odafigyelősebb a megvalósítás (bár a nagyrésze gondolom ugyanúgy kínai üzemekben készül). Azt nem tudom, hogy a bronz anyag/megmunkálási költsége mennyivel nagyobb, mint az acélé, de bronztokos órát ennél olcsóbban még nem nagyon láttam, legalább kétszerennyi szokott lenni, akármi is van benne.
    Ahogy nézem, a 9015 kábé duplája az NH35-nek, de az még így is csak ~35$-al több. Az más kérdés, hogy mennyire beszerezhető, hiszen úgy látszik, mindenki azt akarja. A tekergetőslünettásokban egyébként az van, de hogy azoknak mennyiben ez, vagy a tok bonyolultabbsága határozza meg az árát az nem derül ki, mert azokból a bronz egy százassal drágább, az acél meg ugyanannyi. Bár ha teszemazt egy tök alap ETA-t tennének bele, az anyagáron is garantáltan minimum +100$, és akkó mindjárt mindenki örül ;] .
    Most, hogy kicsit próbáltam utánanézni az NH35-nek, az derült ki, hogy az tk. egy felspécizett 7sxx. Hát az tényleg nem a legjobb pedigré, a beszámolók alapján az nem a pontosság csúcsa. Bár a strapabírásé még attól lehet.

Egy szó, mint száz, ha 9015 lenne benne, akkor én igenis elgondolkoznék, hogy a jelenlegi gyűjtögetésem tárgya a Szejkóteknőc helyett esetleg ez legyen, pedig én aztán igazán nem vagyok nagy barátja a bikakaka-túlárazottságnak. De ha valakinek nem tetszik egy óra, akkor az neki nyilván egy fillért sem ér (kivéve, ha valami nagyértékű felirat van rajta ;] ), ha meg tetszik, még akkor is kérdés, hogy mennyire.

Ui: Az ihatatlan sört érthető, hogy drágán adják, hiszen abból mindenki csak egyszer iszik. :U Igyál Rizmájert! :K

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák