Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz alessandro9 #101958 üzenetére

    Szia!

    látom, nem nagyon kaptál választ eddig. :(

    Hogy a c07.111 mennyire megbízható, az majd idővel derül csak ki igazán. Mivel a 2824-2 -re épül, így jó esélyekkel indul. A féllengés számot csökkentették, részben ennek köszönhető a nagyobb járástartalék. Emiatt picit csökken a kopás, de elvileg a pontosságra is negatívan hat. (viszont ez ETA ígérete/marketing dumája szerint javult a pontosság a változtatások miatt)
    Ennek a szerkezetnek létezik COSC változata, szóval feltételezem, hogy elég pontos tud lenni megfelelő beszabályozás után, de erre garancia nincs.

    Azok a "műanyagok" ha jól tudom sziliciumot takarnak, most "divatos", modern anyag. Jelenleg sarki órás nem tud belőle újat reszelni, majd meglátjuk 10-20-50 év múlva, hogy ezek mennyire lesznek pótolható alkatrészek.

    A külső szubjektív, ha neked ez tetszik, akkor hajrá. (Én nem mondanám hogy letisztult, nekem túl sok a szöveg a számlapon, ráadásul 50 különböző betűtípussal. Az ímént alphaville által berakott verzió, sokkal letisztultabb szerintem, igaz abban "csak" a sima 2824-2 van, ha jól sejtem)
    Elsőre nem találtam rá árat, így passzolom az "érdemes-e megvenni" kérdést. Ha nincs túlságosan felárazva a "limitált" duma miatt, akkor talán igen.

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák