Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
bocs ha későn szoltunk de soha ne regelj be ilyet, ha nem cserébe kapsz valamiért pláne nem mert ilyen kulcsokat ha nem lopott, akkor csak pénzért kapnak és nincs olyan barom aki azért vesz neked cd-kulcsot hogy egy számodra ingyen szerzett giftet vagy trade-et megkapjon...
szóval ez ha trade-ért kulcsot adnak már gyanús!
Mindenkit nem győzök figyelmeztetni ilyenekre, más forumokban sem.Illetve ha steam accountot venne valaki de ugye nincs ilyen mert nem szabad venni. SOHA NE FIZESSETEK ELŐRE, hiába kaptok egy játékot, vagy belépőt, mondjuk vezsel egy dobozos Black Ops-ot, de ki van bontva hazaviszed az életbe nem fogod tudni használni mert beregelik accountra a kulcsot és ennyi.
Valamint megadnak egy steam belépőt, de a hozzá tartozó a-mail-t nem, és miután fizetsz visszaveszik mert az ő e-mail-jükre van hitelesítve és te nem tudsz semmit megváltoztatni az e-mail ismerete nélkül.
Vagyis a steam most olyan ha odaadom a profilomat, semmit nem fogsz tudni kezdeni vele ellopni mert nálam van hozzá az e-mail.
Valamint csak 1-et tehetnek bemennek kicsszésből és csalnak egy multis játékban és téged csesz ugye ki a VAC.1863:
ez ellen semmit nem fog tudni tenni, nekem csak azért adták vissza mert egy félhivatalos szervtől vettem, akik 1C-néven adták el nekem a kucsot és e-mail-emre egy elszámolást küldtek hogy $18-t fizettem a Black Ops-ért...és egy képet a scannelt cd-kulcsról, és ezt bemutattam a supportnak és ez bizonyitotta hogy én joggal hihettem hogy egy hivatalos steam viszonteladó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest