Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Még mindig van ingyen vihető kupon, vagy ha van felesleges kuponod ami engem érdekel azt elfogadom cserébe
Minden elvitt kupon mellé ajándékba jár 10 DB VALVE kupon
Amíg a készlet tartollie: ok
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
BloodyEddie
őstag
Jagged Alliance 2 Gold
kuponokert viheto! Ami kell erte:CoD 4 75
Rockstar 50
Ubisoft 33
Brotherhood 50
+5 random kupon megegyezes szerint.Esetleg játékra is cserélem.
-
Niczo
senior tag
25-33%-os Valve kuponok maradtak (a másik 2 kupon eligérve) akinek kell viheti, 10%-os kupon sem kell cserébe
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
BloodyEddie
őstag
Akinek sok kuponja van, írjom rám itt vagy Steamen, lehet tudok egy jó ajánlatot.
-
edgR
őstag
válasz BloodyEddie #2509 üzenetére
dobtam privit.
-
ruti
Közösségépítő
válasz BloodyEddie #2509 üzenetére
nekem már csak kettő van,
de ingyen sem kell senkinek (vagy mégis?):
Sol Survivor -50%
...
éééés...
...
1 db
...
Valve -33Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Angelo69
senior tag
Ha valakinek van fölösleges Orange Box-a az jelezzen már priviben.
Köszönöm!"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
edgR
őstag
ugy dontottem, hogy a legtobb es legjobb kuponokat ajanlo elviheti cserebe a Humble Indie Bundle 3-mamat!
Ezeket a jatekokat tartalmazza: Crayon Physics Deluxe, Cogs, VVVVVV, Hammerfight, And Yet It Moves, Steel Storm, Atom Zombie Smasher -
Ryu
tag
Sziasztok!
Valakit érdekel Demolition inc játék? Leginkább cserélném Bastion-ra.
-
Rabbitf_24
addikt
Még mindig keresem az aláírásomban szereplőeket vagy más nagy címeket.
-
phenomHUN
senior tag
Titan Quest kuponja valakinek nincsen fölösbe? Szívesen elfogadom!
Előre is köszi! -
Niczo
senior tag
From Dust kupont én is elfogadok ha valakinek túltengése lenne belőle
-
shrd
tag
Kuponok
Ezeket cserélném kuponokra vagy gift-ekre! Gift-ért akár többet is adok,vagy pótolok rá kp-ban!
Akit érdekel PM!STEAM: http://steamcommunity.com/id/eshaerde
-
-
edgR
őstag
sracok, itt mindenki tejet ivott, hogy ilyen eros es jatssza az ugyeletes admint?
kulturalt kereteken belul pont a traderol szolna a topic, ahogy ollie irta.eleinte zavaro volt, szoltak neki, azota kulturaltan kozli a hirdeteset..
-
NFL#13
tag
1. Első szám harmadik személyben beszélsz magadról? Lehet ,hogy nem 12 éves vagy (20), attól még úgy viselkedsz.
2. Lehet az napi 1-2-3, a lényeg ,hogy már mindenkinek szemet szúr és mindenkit bosszant ,hogy a te sz*rodat kell nézegetnie.
3. Épp azért írtam ,mert magammal foglalkozom. És minden egyes belépéskor a te hülyeséged látom. Ettől meg nyűgös leszek ,és ha nyűgös leszek, akkor... -
Zamery
senior tag
Van valakinek 25%-os THQ kuponja?
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Spet
addikt
Na hogy ne off legyen ( ) King Arthur promo kódomat cserélném, másra (kupon nem játszik).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Ra3
őstag
silent hill: homecoming cserélhető, ajánlatokat priviben, trine 2 érdekelne pl. vagy indie játékok, de humble bundle-k nem.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Crytek
nagyúr
Nos karácsonyi akció alatt és óta azt kellett mondanom jó cseréket csináltam.
A tegnapelőtti napig amikor is életem legrosszabb cseréjét csináltam (akkor még nemtudván hogy az lesz).Binding of Isaac + Binding of Isaac with soundtrack game-eket cseréltem Post Apocalyptic Mayhem-re!
Erre a szarra még ajánlatokat sem kaptam
Next PC Upgrade: 2022
-
-
Crytek
nagyúr
Orange box és Shadowgrounds megvannak már!
A másik kettő game pedig nem az én érdeklődési körömbe tartozik.
Köszönöm az ajánlatot!Más: Facebbokon elérte a Bioshock Fan Site az 50 like-et.Holnap este sorsolnak a likeolok között egy Bioshock 2-öt!
Likeoltam.50 emberből könnyebb nyeri mint steamgiftsen több százból![ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
phenomHUN
senior tag
Úgy érzem. megint jó cserét csináltam
Deus Ex Human Revolution + Sonic Generations -> Assassin's Creed RevelationsÍgy most a következő játékok várnak cserére:
AC: Revelations,
Dead Space Pack és
Cyan CompleteHa valakinek esetleg lenne olyan From Dust és Titan Quest kuponja, amit nem használ fel, kérem értesítsen!
-
Crytek
nagyúr
Mind a két db Isaac-ért kupont adtam csak asszem összesen 6 db-ot!! Szóval az üzlet ezen része valóban jó volt.
De miután a két Isaacot elcseréltem egy olyan game-re amire senki nem ad még offert sem ,már nem olyan rozsás a helyzet
Nekem nem kell mert nem tetszik.Isaccot csak azért cseréltem erre mert más értelmes ajánlat nem volt és az meg mégugyse tetszett.
Mindegy 2 steamtrades topikba mindig bumpolom szem előtt legyen azt majd csak ad érte valaki egyszercsak valamit!Next PC Upgrade: 2022
-
válasz BloodyEddie #2548 üzenetére
En egy revenge of titanst es 2 sacredet szeretnek meg venni, illetve vettem mar kuponnal egy sonic the hedgehog-ot .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok