Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
van valakinek edge kuponja? dobjon egy privit, megegyezunk..
-
Crytek
nagyúr
Cserélném játékra ezeket:
Kuponok:
-25% Valve (7)
-33% Valve (9)
-33% Valve Complete Pack
-50% Valve (6)
-50% 1,2,3 Kickit
-50% Lightfish
-50% Rockstar Games
-50% Serious Sam HD First Encounter
-25% Might and Magic Clash of Heroes
-50% Garshasp The Monster Slayer
-50% Hacker Evolution
-50% Scratches
-50% Frozen Synapse
-25% 2K
-50% Trauma
-50% Oddboxx
-50% Bloo Bowl Legendary Edition (2)
-10% Ubisoft
-50% Meridian 4
-50% Solar 2
-50% Dungeon Defenders
-50% Delta Force Platinum Pack
-50% Runespell: Overture
-60% Victoria II
-50% Cthulhu Saves the World Breath of Death VII Double Pack+ Dead Space 1 (tradelhető)
+ Dead Space 2 (origin cd kulcs)Next PC Upgrade: 2022
-
Van egy CoD4-em, tradelhető.
Ha valamire cserélnéd, írj privit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tibi206
tag
Van 39 [kuponom]
Keresek Terrariát vagy terraria kupont. -
BloodyEddie
őstag
-
Angelo69
senior tag
Jelenleg ezeketől a gift-ektől válnék meg...
Payday
Portal
Portal 2"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
bolic
őstag
Kinek kellene a 20db láda? Csak érdekelne az újabb fegyók és a vasak. Persze tudnom kell, hogy kb. mennyit ér egy láda, kösz.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Crytek
nagyúr
Nation Red 4 packra lenne 3 ember még? kb 52x FT lenne (vagy nemtudom mennyi most euro) [Számlaszámra utalni tudok]
Más Terraria-ért ki mit adna itt?
Next PC Upgrade: 2022
-
Riccsiz_h
aktív tag
Age of Empires 3 Completet keresek , cserébe sokféle játékot végső esetben kp-t tudok ajánlani
Üdv. Riccsiz
-
vhunor
őstag
Renegade Ops-ot keresek, KP-ra.
-
Crytek
nagyúr
Na Dead Sapce 1-et elcseréltem és a végére Dead Space 2 lett belőle!
Az ingyen szerzett originre regelhető Dead Space 2-met meg SG-re kiraktam a leggyorsabbé lett.
Megvolt a napi jó cselekedetem.Remélem valamiben szerencsém lesz legalább 1x!Nation Red ennyire nem érdekel semmit?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nation Red 4 pack megvéve!Még 1 db van fölösbe akit érdekel 530Ft (számlára utalással) vagy valami kis game is jöhet cserébe!
-
KubanitoS
veterán
Van egy Dragon Age Origins 2, az Origin rendszerébe regisztrálható kódom. Örömmel elcserélném TF2 cuccokra.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
Źşë'
addikt
válasz Angelo69 #2208 üzenetére
PayDay jóféle! haverokkal coopban jó játszani
most a Fear 3at tolom, szvsz jó kis akció látvány lövölde lett, bár még csak a 2. intervalnal járok - de adja sztem
ami nekem van az:
Holiday Sale 2011 Gift: King's Bounty: Platinum
3 elemet tartalmaz: King's Bounty: Armored Princess, King's Bounty: The Legend, King's Bounty: CrossworldsLeft 4 Dead Bundle (L4D1 & L4D2)
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Portal 2
Trine
Orcs Must Die!
Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition
Serious Sam HD: Gold Edition
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
Cserélhető:
Call of Duty 4: Modern Warfare
Two Worlds IIPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
edgR
őstag
egy rutinosabb ember mondja mar el nekem, hogy tortenhet meg az, hogy amit kp-ra veszel a store-bol, az tradelheto legyen?
en eddig ugy tudtam, hogy gift-kent vasarolva lehet kesobb elajandekozni, magyarul csak akkor kerul az inventoryba a cucc, de akkor sem lesz tradelheto, csak gift.
-
-
-
tupacamaru
veterán
Jó lenne ha tradelhető lenne egy Amazon-os DNF is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
edgR
őstag
na, talan igy:
ket eset lehetseges.
1. tradable cimkevel / cserelheto cimkevel van ellatva a targy/kupon/jatek/stb.
ilyenkor barmennyiszer tradelheto.
2. gift cimkevel / ajandekozhato cimkevel van ellatva a targy/kupon/jatek/stb.
ilyenkor 1x lehet tradelni, akinel vegul landol, az csak aktivalni tudja, tovabb tradelni nem.en most itt tartok logikailag. cafoljatok meg, mert szamomra ez ezt jelenti. es ha veszel egy gift-et (bar ezt sem nagyon vagom, hogy magadnak hogy veszel gift-et), akkor az 2. kategoriaba esik.
nem?
-
Nem.
2 verzió van:
1. tradeable (bármennyiszer tradelhető)
2. non-tradeable (csdak giftelhető emailen keresztül, de azt is bármennyiszer)A második eset általában csak egy időintervallumig szól, utána tradelhető lesz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
phenomHUN
senior tag
Nahátakkor..
Amikor veszel egy játékot, 3 lehetőség közül választhatsz:
1. A Library-be kéred, a többi játék közé (saját accounthoz kötöd), ergo nem tudod tovább küldeni.
2. Giftként vásárolod meg a játékot, egyenesen az ismerősöd accountjára. Így ő ha elfogadja, nem az Inventory-ba kerül, hanem a Library-jába. Ez sem tovább adható.
3. A saját Inventory-dba kéred a játékot. Ezt beaktiválhatod az accountodon, vagy tovább is küldheted bárkinek (akár trade-ben, akár giftként) és ő is tovább tudja küldeni, vagy be tudja aktiválni (kivéve speciális esetekben: pl. trade ban)phenomvoltam...
-
edgR
őstag
válasz phenomHUN #2239 üzenetére
koszi!
na, akkor mar csak annyit kerdeznek, hogy a 3. opciot hogyan tudom foganatositani? mert en amikor vasarolok valamit, sehol nem latom, hogy hol tudnam inventoryba tenni, hogy aztan barmit csinalhassak vele?
ollie, BloodyEddie -> nektek is koszonom a tajekoztatast!
-
phenomHUN
senior tag
Vásárlásnál ezt az ablakot kapod, itt választhatsz a 3 fentebb leírt vásárlási opció közül. Neked a 3-at kell választanod (Store the gift in my inventory to send later). A vásárlás befejeztével, az Community lapon, az Inventory-nál tudod megnézni, és kezelni.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=549#gifts-purchase
-
Riccsiz_h
aktív tag
mikor vásárolsz
"Purchase as a gift" ( Ajándékba vásárolom ) ---> "Store the gift in my inventory to send later " (Ajándék tárolása a tárgytárolómban későbbi küldéshez), így oda kerül
Üdv. Riccsiz
-
BloodyEddie
őstag
AC Revelations tényleg nincs senkinek?
Call of Duty 4 MW eladó/cserélhető.
-
válasz BloodyEddie #2244 üzenetére
-25% kuponom van.
mas: szerintetek steameket lehet zargatni olyannal, hogy -75% sacred2 kuponra miert nem adnak jatekot? Ha lejartaig nem vasarolhato, nem sokra megyek a feltve orzott kuponommal, ami elso het utan mar nem volt hasznalhato.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Ki van írva a Sacred 2 Steam-es oldalára, hogy elfogytak a Sacred 2 kulcsok, és addig nem lehet újra vásárolni, amíg a forgalmazó nem küld új kulcsokat. Ez egyébként soha nem fog megtörténni, mert mind a forgalmazó, mind a fejlesztő csődbe ment.
-
-
sagem
addikt
Cserélhető/eladó egy Dungeon defenders (tradeable), akit érdekel az dobjon egy PM-et, ty
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-kdM-
senior tag
Sziasztok!
SEGA/Obsidian Entertainment/Alpha Protocol kupon létezik? Ha igen van valakinek ilyen cserére?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok