Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz wwenigma #73880 üzenetére

    Ez Te vagy, de az, hogy engem vagy téged mi érdekel az kb. mindegy, az számít, hogy melyik kliens vonzza a tömeget ezért vagy azért, s erre egyértelműen a Steam a legalkalmasabb jelenleg szerintem.

    Csak annyit akartam mondani, hogy azért mert alávágtak a piacozásnak (ebbe beleértve a régiós csereberét is), még közel sem fog összedőlni az egész, mert egyszerűen ez csak az egyik része volt a kirakósnak, még csak nem is a legfontosabb, és globálisan elég kevés embert érint tényleg fájdalmasan. Lehet, hogy most tényleg nem ömlik rájuk a pénz, de még mindig a Steam generálja a legnagyobb bevételt a pc-s piacon. Ezt nem én mondom, elég utánakeresni, nem egy fejlesztő írta már le az eladási statisztikákat. Ha ők esetleg "döglődnek" (de szvsz ilyenről egyelőre szó sincs) akkor szerinted a többi kliens fenntartása mennyire fáj a cégeknek?:)

    Aztán még ott van az is, hogy itt mi mindannyian csak okoskodunk, de egyikünk sem lát be a színfalak mögé:) A kártyázás is a semmiből jött, honnan tudjuk, hogy x hónap múlva nem rántanak megint elő valamit a kalapból?

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák