Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz Mate #64083 üzenetére

    ez jó kérdés. szerintem megkapják a pénzt, mert rendes vásárlásnak számít - mindeközben kb. egy kickstarter helyetti v plusz cucc, hogy támogatod őket már most is. kickstarternél csak akkor kapja meg, ha elérte a kívánt összeget, itt semmi olyan infót nem láttam, hogy visszatartaná v ilyesmi.

    engem sok dolog zavar a Steamben már vagy féléve egyre inkább. ez a korai dolog is tök jó dolog lehetne, de ott van pl a Prison Architect, amely nem is tudom hány éve készül és nem anyagi okok miatt, mert tele vannak pénzzel. Jó dolog, hogy jó játékot akarnak csinálni meg sok kontentet belerakni, de azért ez már nekem túlzás. Egy csomó ilyen soha el nem készülő játék van és speciel engem aggaszt, mikor egy ilyennel kéne játszani, mert soha se éreznem teljesnek.

    ahhoz képest, hogy régen a nagyon szigorú Steam úgy szólván csak a kemény rendszeren át engedteát a játékokat most kicsit átfordult a dolog sajnos a jó játékok hátrányára. A Greenlighton még így is szenvednie kell csomó olyan játéknak pl. The Oil Blue - ezt kb. mindenhol év játéka meg stb díjra nevezték aszem 2011-ben és most sikerült bekerülni. Eközben olyan béna cuccok már rég bekerültek, amelyeket valami 20 éves floppy maradványból kapartak össze félkészre valami sulis projectből.

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák