Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Wolverine #3152 üzenetére

    Ha simán átmásolja/mozgatja a mappát, az is simán működik, ha nincs más kötődése a játéknak (Games for Windows live - GTA IV vagy ilyesmi). Legrosszabb esetben annyi történik, hogy törölni kell a clientregistry.blob -ot, de leginkább azt sem.

    @Marvinyo: gyakorlatilag egy licenszt kapsz, hogy játszhatsz az adott játékkal. A játékot ahogy te is tudod a steam szerveréről kell letölteni, de ezt akárhányszor megteheted, nincs megkötés a steam részéről (max az egyébként a játékhoz kötött aktiválási limitre kell vigyázni, lásd fenti példa).
    A letöltött állományokat archiválhatod is, másolhatod is, tehát nem feltétlenül kell újra letölteni, ha valamiért el akarod távolítani.
    Nem ISO-t kapsz, hanem a konkrét állományokat tölti le, közvetlenül játszható formában. Az egyetlen megkötés, hogy a steam kliensnek futni kell a játék indításához (bár találkoztam véletlen kivétellel már). A játékok mindenképpen a steam mappába kell kerüljenek, de azt telepítheted bárhova, illetve ha valamiért mégsem megy, akkor lehet trükközni linkesítéssel, ez itt valahol le van írva a fórumban, de szerintem felesleges.
    Internetes kapcsolat jó ha van, de nem szükséges minden alkalommal, a játékok rendszerint futtathatóak offline módban is (ilyenkor persze nincs pl. multi).

Új hozzászólás Aktív témák