Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRi2
aktív tag
Lenne nekem megosztatlan:
Trine 2 Collectors Edition 75% Discount Coupon
Trine Discount Coupon 75%
Shadowgrounds keyDe nekem a sima Trine2 75%-re lenne szükségem, olyanra ami nincs megosztva (beírva), mert késöbb kellhet csak.
Akár hármat is adom, egy ilyenért. Privibe.||| | || ||||| | ||| ||
-
morvaigaben
tag
Steam key for Trine Discount Coupon 75%
XH6BX-37FH6-R6V9L
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Mardel
őstag
válasz morvaigaben #26803 üzenetére
Köszi, ezt vittem.
Trine 2 az első 10 pörgetésben utolsó előtti pörgetésnél jött ki, végre nem kell elidőznöm ezzel is.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Youri
veterán
J9C8Q-32ZC5-LKL4C
RTX ON
-
Tom6
aktív tag
-
revoxis
csendes tag
Sziasztok. Az lenne nekem a problémám, hogy ma egész nap ezt az üzenetet kaptam, mikor fizetni szerettem volna: Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.
Próbáltam kártyával, Paypal-lel és Moneybookers-el is fizetni, de csak próbáltam. Reggel írtam a support-nak is az üggyel kapcsolatban, de magasról tesznek rá.
Megoldható lenne, hogy valaki megveszi nekem és én Paypal-on átutalom neki az összeget?
(GTA Complete pack-ről lenne szó)
Köszi előre is! -
kisho
senior tag
válasz Speeedfire #26808 üzenetére
Ez hagyján, próbálnál meg Steamgifts fórumon valamit elvinni.
-
danih
veterán
válasz revoxis #26812 üzenetére
Nem nagyon tudsz mit csinálni vele. Állítólag tud az segíteni, hogy ha steam-ben veszed, akkor letörlöd a steam mappa tartalmát kivéve a steamapps könyvtárat és a steam.exe fájlt. Újraindítod, "felépíti" magát, és megy... mondom, elvileg, mert nekem tök ellentétes infóm van arról, hogy ilyenkor mi történik
-
peter9228
aktív tag
Trine 2 -75% kupon:
MXE92-1PGME-M2ENT
Hogy ne legyen senkinek se könnyű dolga, kicsit trükköztem vele. Kódolva van. A kód kulcsa egy babonás kétjegyű szám. Na de ennyi elég is lesz, jó kódfejtést! -
Debilon
addikt
Shadowgrounds survivor
JV2GW-2D80W-NFP9B
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
revoxis
csendes tag
-
Mardel
őstag
válasz revoxis #26820 üzenetére
Csak GTA pack volt a kosárban? Mert pl. mikor a kuponos Trine 2-t próbáltam megvenni amin most van -50% alapból, akkor nekem is ezt írta ki.
Aztán meg is néztem a tárgytárolóban:
"75% kedvezmény a(z) Trine 2 Standard 75% off játékra.
Nem alkalmazható más kedvezményekkel együtt.(Érvényes 2012. július 16. és 2013. január 16. között)"
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Youri
veterán
Úgy látszik vége lett ennek a Summer seal-nek, mert valami egészen más blog jött beTéves riasztás
Vagy mégis?
De azért a végére WAW9M-H77KN-FQKG6[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
morvaigaben
tag
Csak nektek!
Sok sikert."Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
-
dumbo_tf2
csendes tag
nekem is kéne egy 75% trine2
http://hardverapro.hu/apro/black_ops_ii_kulcs_elorendeles_eu/hsz_1-50.html
-
Tom6
aktív tag
-
dumbo_tf2
csendes tag
válasz Lucas Kane #26834 üzenetére
nem sikerült
azért köszi
duplicated.
-
dumbo_tf2
csendes tag
1x kivittem a játékot brutálisan jó
Biztos ,hogy még párszor kifogom.
+ pár havernak megvenni ,hogy ne egy csapattal játszak mindig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest