Új hozzászólás Aktív témák

  • #85552128

    törölt tag

    válasz ΞΔGLΞ #5534 üzenetére

    Ami a legjobban segít életben maradni: Bacta - Shield - Jump pack, illetve Bodyguard trait. Mellé E-11, A280C attól függően melyik tetszik, vagy közelre DH-17. Ha megvannak a DLC-k akkor TL-50 is jó illetve EE-4 ami közelre hatásos. CA-87 szerintem nem nagyon éri meg, esetleg ha a Shield helyett cooling cellt használsz és/vagy Bodyguard helyett Bersekert. EE-3 is nagyon jó, de kicsit több időbe telik megszokni.

    TPS nézet előnyt ad a környezeted jobb ismeretével, a FPS viszont jobb célzást, főleg zoom mellett - nem kötelező TPS-ben játszani, de sokszor meghálálja.

    Nagyobb játékmódokat nézz, ott szerintem könnyebb megszokni a dolgokat. A kisebb játékmódok elég pörgősek. Mondjuk ha elég sok újonc van a csapatban akkor sajnos "garantált", hogy meglesztek szívatva mert a régiek már többnyire partyban játszanak. Épp ezért érdemes bejelölni pár jobb játékost és ha épp online vannak akkor csatlakozol hozzájuk.

    A starcardoknál kilehet próbálni több variációt is, azt neked kell tudni melyik jön be a legjobban, milyen stílusban akarsz játszani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák