Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz duvi #54073 üzenetére

    Figyelj, az este leírtakból nem tudom, hogy mi lehet hálózati kapcsolat hibája. Az, hogy a szél, amiben én is állok, elfújja a papíron 4400 tonnás hajót, nem hiszem. Amíg szépcsend volt, addig meg se mozdult.

    Hogy hirtelen meghaltam EVA-ba, arra a chat-en azt mondták, biztos van valami kombináció, amivel véletlenül levettem a sisakot.

    Hogy átesek a padlón, az állítólag ismert bug, mikor ajtón sprintel át az amber. Szintén chat mondta.

    Hogy kikapcsolt motorokkal az álló hajó kvázi végsebességgel elindul, az kb olyan, mint a Caterpillar-os eset, de erre is tudok magyarázatot. Vannak helyek, ahova csak úgy kerülnek hajók, mikor a fedélzeten logol ki az ember. Lehet, hogy egy ilyen ütközött nekem hátulról és lökött meg.

    Hogy a hajóm és az uticélom közt van egy kivilágítatlan akadály, ami addig nem volt ott, megint csak pech. Lehet az lökött meg 10 percceo előtte...

    Az asztalra kicrash-eléssel nem tudok mit kezdeni, nem dob semmi hibaüzenetet. A gép nincs húzva.

    Semmi más online játékjal nincs számottevő gondom. WoT alatt néha van lag, de csak mikor a szerverek tele vannak, mint a déli busz.

    Csak a poén kedvéért írtam le a tegnapit, mert már nekem is vicces volt. Nem számítok különösebb magyarázatra, hisz tudom, hogy pre-alfa. Csak mások látszólag sikeresen tolnak le többórás session-öket. Szóval fura...

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák