Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    Az elmúlt héten, miután sokadszorra megadva neki az esélyt, ismét beleástam magam jobban a játékba (már ami van belőle jelenleg), de sajnos egy ideje egyre jobban eluralkodik rajtam az érzés: ez a pepecselős és (kövezzetek meg, de egyre inkább az az érzésem, hogy leginkább egy mesterségesen felpumpált) időzabáló játékmenet, amerre láthatóan halad ez az egész, egyszerűen nem fér bele nálam (persze a beugrásomtól eltelt 6 év alatt az én életem is változott, most már lehet mások a prioritások). Nyilván már meg sem említem a szokásos -és sajnos újra és újra keletkező/évek óta meglévő/sorjázó jellegű- problémákat.. mert persze tudom, a varázsszó: roadmap. :DDD

    A lényeg, hogy nem is nagyon érdekel már hogy megjelenik-e vagy sem (még mielőtt: meglátásom szerint szinte biztos, hogy igen... legalábbis valamilyen formában), így az érdektelenség amely egyre inkább eluralkodik rajtam a játék kapcsán és ez és az emellett eddig beletolt összeg eredőjeként egyre inkább erősödő frusztrációm csökkentendő, tuladnék az egész hobelebancon a fenébe.

    Sok oldalt, céget látok ami -nem meglepő módon- konkrétan ezzel (is) foglalkozik;
    a kérdésem: ti melyiket, milyen metódust ajánlanátok?

    szerk: meg ugye jön az Odyssey, hátha nekik sikerül ...mindenesetre egy kész alternatíva kipróbálása ED-knél feltehetőleg hamarabb + töredék áron kijön ;)

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák