Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Diopapa #30823 üzenetére

    Jó kérdés...

    Szép meg jó a kötetlenség, de az abszolút szabadság az, ha be se lép az ember, nemde? Szóval akkor mi értelme belépni, ha semmilyen kötöttség nincs? Plusz egy chat-ablak, ahol szintén vadidegenekkel beszélgethetsz, akik ugyanúgy bármikor kilőhetnek, mint bármely más vadidegen?

    (#30825) Nathan Boggs: Sajnos ennek ellent kell mondjak. A történelem bőven bebizonyította, hogy a szabályozott, szervezett rendszer mindig hatékonyabb az anarchiánál.

    A LIBA egy jelképes org, de attól még org. A lehető legnagyobb szabadságot biztosítja a tagoknak, még ha ezzel fel is áldozza org-ként való életképességét, de azért lesznek szabályok. Abban nyilván egyetértünk, hogy annyira nem lehet laza az org, mintha be sem lépnél, mert úgy még technikailag se lenne értelme.

    Már miért ne lenne érdemes megváltoztatni? Hogyan várhatod el az org-októl, hogy ne változzanak, mikor a platform még nincs is kész? Sehol az org 2.0-a, se a 3.0. Azt se tudjuk, hogy technikailag mire is lesz jó/használható az org, mert momentán nem több, mint egy saját chat-tel rendelkező hirdetőfelület. Még azt sem látod, kinek milyen hajója van. Ilyen alapon elvárni, hogy semmi ne változzon, elég naiv hozzáállás. A LIBA-nak azért nincs még kidolgozott szabályrendszere, mert nem akartak a főnökök addig beleölni egy csomó időt, ameddig nem lehet tudni, hogy pontosan mire lesznek lehetőségek.

    De javítsanak ki, ha tévedek.

    szerk vége: 14:16

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák