Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PodMAN
senior tag
Ezt a mobil állomás (Endeavor) dolgot hogyan képzelitek? Habár igaz, hogy nincs róla még semmiféle hivatalos concept rajz, de kétlem, hogy 10-20 dokkoló ajtó legyen rajta. Teleport hiányában meg nehéz az átszállás. Vagy EVA suitban mindenki átlebeg a megbeszélésre?
-
Yllgrim
őstag
válasz PodMAN #29402 üzenetére
Meglatjuk majd hogy nez ki, mit tud es aztan kialakul, meg lesz par nagyobb hajo a jatekban ami elerheto, ez attol is fugg, mekkora letszamu lesz a tarsasag, hany ceg fog egyutt dolgozni laza vagy szorosabb egyuttmukodesben.
Ha odaerunk meglassuk
Zsomi: A fegyverekkel kapcsolatban persze hogy a hatekonysag a lenyeg, minden feladatra meg lesz a megfelelo setup, majd kiderul a repertoar ha odaerunk. igyekezni fogok valtozatosan mozogni, nekem konnyu pancel kell majd a melokhoz
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PodMAN #29402 üzenetére
Alapvetően amolyan mobil raktárnak képzeljük el. Van benne egy közepes méretű hangár, abban végezhetőek javítások a kisebb hajókon. Nyilván lesz rajta jó pár dokkoló is, de alapvetően egyfajta központi egységként kéne szolgálnia. Lenne rajta üzemanyagtartály tankolóval, hogy a kis gépeket lehessen tölteni, kéne rá esetleg némi finomító berendezés, hogy ne "roncsvasat" adjunk le, hanem mondjuk eleve külön az egyes fémeket. Kell némi raktér, a feldolgozott anyagok ideiglenes tárolására és persze kellenek lakrészek, esetleg egy komolyabb számítógép a gazdasági folyamatok és a csapat koordinálására, stb.
Valóban nem tudjuk mire lesz képes ez a dög, de leírását tekintve ez a legmodulárisabb jármű az egész játékban. Ez maga a modularitás. Persze majd idővel úgyis meglátjuk...
Egy megbeszélésre amúgy se kell mennie senkinek sehova, elég kis szünetet tartani és kezdeményezni egy konferencia-hívást. Ez nem a középkor, hogy mindenkinek ott kelljen lennie. De ugye a Hornet-pilótáknak is kell majd pihennie néha, nyújtózkodni, gittelni, felszerelést karbantartani, stb.
Lehet rá leszünk kényszerítve gazdaságilag, hogy harcon kívül a katonák/pilóták EVA-módba barangolják be a roncsokat ás szedegessék össze az értékes holmikat, miközben csak pár őrszem járőrözik...
(#29403) Yllgrim: Én nem csak a fegyverekről beszélek, hanem mindenről. Ha tényleg rá leszünk kényszerülve, hogy a zsoldosok békeidőben kubikoljanak, akkor ember legyen a talpán, aki összeválogat egy olyan felszerelést, amiben harcolni is jól lehet, a munkát se hátráltatja és nem kerül annyiba, mint egy Hornet...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #29404 üzenetére
Szerintem a finomító a Reclaimerhez kéne tartozzon, hogy amíg szedi a roncsot az a modul is dolgozhasson benne, így a kiadott anyag már fel legyen dolgozva, és ne kelljen külön folyamatként átpakolni máshova ott feldolgozni aztán megint átpakolni a szállítókra. Úgy tudom a Reclaimernek és az Orionnak is része lehet a saját finomító.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #29405 üzenetére
Nyilván, ha lesz, akkor instant buy, de eddig csak arról volt szó, hogy a begyűjtött és lezúzott vasat össze tudja tömöríteni kockákba és azokat az űrbe potyogtatni. Egyedül az Orion-nál írták, hogy opcionálisan ércfinomító is lesz benne, de azt se teljesen értem, hogy hogyan is képzelik. Mármint ha kiveszi az ércből a fémet azt utána már nehezen gyűjti a zsákokba, ugyanígy a Reclaimer se gyűjtheti a nagy tartályba a már szortírozott cuccot....
Itt szerintem nem a szó szoros értelemben vett finomítókról van szó, hanem egyfajta fejlesztett válogatóról, ami kiszedi a hulladékot és tisztább végterméket eredményez, de attól a hulladékfém az hulladékfém, az érc meg érc marad. De ne legyen igazam. Mert az Orion-nak ugye van hova válogatni a többféle ércet, a Reclaimer-nek egy nagy tartálya van és kész...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #29406 üzenetére
De ha lenne rendes finomító az orionon és a roncsok esetében is, valami olvasztó, akkor az első körben hajóba szerelhető lesz, mert se gyár, se gyártóhajó nem lesz az elején, vagy teljes körű hajó/épület nem lesz erre. Fura lenne, ha a moduláris rendszerben, pont a Reclaimerbe ne lehet beszerelni egy neki való finomítót. Én úgy emlékszem a Reclaimert sem a moduláris rendszer elképzelése szerint készítették el, ezért az, hogy van egy nagy tartálya, egy rendszere, ami kockákat gyárt stb., ez mind lehet, hogy később választható lesz. Pl. egy Reclaimer csak kockázni szeretne és akkor több ilyen egységet épít be, egy másik pedig tiszta fémet akar gyártani és azt elraktározni ez esetben pedig a hulladékraktér is moduláris lehetne, így egyénileg megszabhatnánk, hogy a feladattól függően, mire mekkora rakteret szánnánk. Legalábbis a moduláris rendszeren belül én ezt így képzelném el.
[ Szerkesztve ]
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg mennyi helyet foglal a játék?
Szeretném kipróbálni míg ingyenesen meg tehetem. Ha bejön akkor talán egy avenger-re beruházok, vagy egy 315P-re.
Mondjuk egy karrack-on is szívesen szolgálnék»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
mrfire
őstag
-
ttamashu
aktív tag
válasz Nathan Boggs #29395 üzenetére
Ja hát én sem a porosz hadseregben nevelkedtem.
Kifejtem mit is értek ez alatt. Más parancsnokok engedik hogy menjen a duma csata közben, meg az érzelmi kitörések. Na én ezeket nem engedem. Harci szituációban a parancsnok parancsol (vagy ha nagyobb létszám akkor az al-parancsnokok is) a katonának pedig csak konstruktív javaslat és infó megengedett.
Amit lehet például (sőt kell):
1. Fontos infók
a. hol lát kontaktot
b. ha meghal és valaki vagy egy egész szárny ezért védtelen marad
c. egyéb veszély jelzése, például ha vonalharcnál közelinek érzi az összeomlást
d. hozzá közel lévő másik játékosnak van értékes infója (merre fordul az ellenfél, Ő merről támad)
2. Javaslatok
a. egyedülálló lehetőséget lát (támadásra, áttörésre)
b. össztűz célpont áthelyezése (pl mert észleli, hogy a jelenlegi célpont lőképtelen így nem jelent fenyegetést)Amit kifejezetten NEM lehet:
1. Hisztizni(pl.: amiért kilőttek.)
2. Elmondani a másiknak mit rontott el.
3. Ezt elbuktuk és egyéb defetista kommentek
4. "Kisfiam kérsz vacsorát?" Tessék nyomógombos TS-t használni (vagy nagyon minimum a kitűnően beállított hangaktiváció és MELLÉ egy könnyen elérhető némítógomb, amit használ is)
5. Véleményt nyilvánítani (*kifejtem lejjebb)+1 Ami sokak számára fura, idegesítő, megbotránkoztató lehet, hogy ha vezetek nem használom a kérlek, légy szíves, köszönöm és egyéb udvarias kiegészítőket. Természetesen tudok disztingválni és a csata végén ezt a mentalitást levetem az udvariasságom visszatér, de ott, akkor tőmondatok, érthetően, átlagosnál kicsit nagyobb sebességgel.
+2 14éves kor alatt csak akkor vagyok hajlandó egy csapatba menni valakivel, ha viselkedéséből nem derül ki róla hogy mennyi idős.
* A "ez nem lesz így jó", "ez baromság" kommentek nálam nem megengedett csata közben. Javasolni lehet KÉSZ tervet, de ha elkezdtük végrehajtani a (szerinted) rossz tervet akkor szépen csendben végrehajtod. Következő ütközetben kipróbálhatjuk a te javaslatod, de egy jól végrehajtott rossz terv tapasztalataim szerint kevesebb gondot okoz, mint a fejetlenség amit az ilyen kommentek okoznak. A parancsnok sem tévedhetetlen, de éles helyzetben, ha már beindult a gépezet nem mondhatod a tervére hogy rossz.
A konstruktív javaslatokat viszont mindig szívesen fogadom csata közben is, ha ugyanúgy tőmondatokban vannak elmondva és nem zavarnak fontos infózást.Nem vagyok egy lovaglópálcás félőrült , csak azt vallom, hogy nem az a lényeg, hogy néhány ember a kötetlen játékkal jól érezze magát, hanem hogy mindenki érezze jól magát betartva a szabályokat.
A szabályok a társas lét velejárói, nálam a többség zavartalan szórakozásának érdekében kicsit több van. Vallom, hogy egy jól szervezett, fegyelmezett csapatban jobban érzi magát a többség, mint ott ahol csata közben is demokrácia van.
Arról nem is beszélve hogy ez hozza az eredményeket és azért mindenki jobban szeret nyerni, mint veszíteniTea az élet!
-
veterán
válasz ttamashu #29410 üzenetére
hűű de nem leszel a parancsnokom
i aim to misbehave
Mondjuk ezért is vagyok Brown Coats tag main-kéntStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #29411 üzenetére
Mielőtt olvastam a végét már eszembe jutott, hogy persze, hogy ezt mondod, ha oda léptél be. Én sem nagyon akarok erőltetni semmit, így maradok annál, hogy majd kialakulnak a dolgok. Lehet elkezdjük páran lazán a játékot, aztán rájövünk, hogy ez így nem nagyon megy és stílust váltunk, vagy páran megpróbálnak még kisebb csapatokban boldogulni függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
EVE-ben is csak így működött, sanszos, hogy itt is ez lesz a hatékony.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz mrfire #29412 üzenetére
persze, az LA is az affiliate rovatomban van. Meg tényleg úgy az igazán hatékony hogy ilyen szabályok vannak (haveromék nagyon durván tolták anno a WoW-ot, Mo. legjobb guildjében voltak, de ott kötelező raidek voltak, napi szinten időre megjelenés és kötelező farmok, mikor ki mit csináljon, stb), de munkahelyem már van Szóval játékon belüli "sűrűbb" szabályokat már kevésbé kedvelem De a Casual szintnél nem mennék feljebb vállalásban Ez nem azt jelenti hogy ne figyelnék oda arra ami a taktika, és próbáljam a tőlem telhetően legjobban intézni, de nem akarom hogy mások azért csesszenek le mert épp nem akarok azt és úgy játszani ahogy mások akarják.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz ttamashu #29410 üzenetére
Erre lehetne egy külön témát létrehozni, ezeket átbeszélni, de sajnos - attól függetlenül, hogy ezeket is tanultam az egyetemen - a szaktudásom erősen hiányos a témában, és folyamatosan csak felejtek...
De amit leírtál, annak egy része minden (jól működő) hadseregre igaz kell, hogy legyen, pl. hogy ne beszéljen mindig mindenki.
(bár szerintem csöndben sem kell maradnia mindig mindenkinek, a lényeg, hogy ha élessé válik a helyzet, azt felismerhessék az emberek és azonnal oda tudja tenni magát százszázalékosan mindenki).A másik részénél - a teljesen központosított vezetéssel - nem értek egyet, én sokkal célravezetőbbnek tartom a megosztott vezetést, amikor aktívabban be vannak osztva az alárendelt egységek parancsnokai is, mivel az adott helyzetet, ami éppen őket körülveszi, sokkal jobban látják (általában), mint az egész műveletet irányító parancsnok, aki lehet, hogy kilóméterekre van onnan.
Persze ennél a stílusnál nagyon fontos, hogy minden vezető a végsőkig tisztában legyen a helyzettel, hogy mik a célok. Ehhez egy nagyon jól összeszokott csapat kell.
Na de mondom, erre a vitára még az én kevéske ismereteimmel is egy külön téma kellene.
Ja, és még egy nagyon fontos gondolat: Nem azt mondom, hogy amit én nagyon nagy vonalakban felvázoltam, az jó, amit te írtál, az meg béna, mindkettőnek van előnye és hátránya, én személy szerint az általam írtakat tartom követendőnek.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #29414 üzenetére
Ez itt sztem leginkább a pvp-re értendő. Ott ezt kell csinálni ha sikeres akarsz lenni. Amúgy meg éled az életed. A kettő bőven megfér egymás mellett egy org.-ban.
# 29417 mrfire : tudom, raideltem én eleget még évekkel ezelőtt.
Az majd kiderül, hogy mennyire lesz itt az általános mmo raid-nek megfelelő tartalom.
Ha igen és tényleg kell pl egy vanduul, pirate bázis bevételéhez legalább 20 ladik akkor igen, pve-hez is ilyen vezetés kell.[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
mrfire
őstag
válasz Szőrös #29416 üzenetére
WoW-ban a PVE-hez kellett a legkomolyabb összefogás, és vezetés. Ha majd nem a buta gyengített vanduulokra akar egy szövetség menni, hanem valami komolyabb NPC állomást akar elfoglalni, akkor oda is hasonló szervezés kell. De a nagy csaták az SC-ben tuti PVP-ben lesznek, igen.
-
ttamashu
aktív tag
válasz Menthirist #29414 üzenetére
Ezeket a szabályokat egy már kialakult harci szituációra értem, egy már megszervezett "raid"-re hogy kinek hány órát kell aktívnak lenni és mik a követelmények az ORG.-ban ahhoz az FC-nek nem sok köze van.
Meg persze egy civil org-nál ilyenre mint rámutattatok nincs is szükség.(#29415) Nathan Boggs:
Akkor te sokkal előrébb vagy nálam, az én közgazdász-informatikus végzettségeimmel.
Nálam csak az autodidakta tanulás játszott, csata elemzések és rengeteg könyv (a legújabb szerzeményeim).
Még csak sorkatona sem voltam, mivel mire lettem volna már megszűnt. Nem is bánomTea az élet!
-
glovasi
tag
válasz BlackDevil #29408 üzenetére
Ingyenesen? Mit hagytam ki?
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #29420 üzenetére
10 For the Chairman - 61. rész
Egyszer átolvastam, de aki elolvassa, szóljon pm-ben, ha talál valami elírás. -
Nathan Boggs
senior tag
válasz ttamashu #29418 üzenetére
Már nekem sem kellett bevonulnom, pedig én szívesen mentem volna
A Zrínyin is civilként tanultam biztonság- és védelempolitikát... egyébként az volt a fura, hogy a múlttal rengeteget foglalkoztunk (pl. Napóleon hogy mozgatta a csapatait), de a modern hadviseléssel meg alig... Sajnos a hazai oktatásnak nem erőssége a naprakész tananyag :\
Mondjuk a hadtörténeti órák a Total War sorozatban és a Company of Heroes-ban mindig jól jöttek, CoH nagyon jó taktikai játék TW meg belekóstol egy picit már a stratégiába, sőt a "nagy stratégiába" is, bár ott is inkább a taktikai rész, ami jól ki van dolgozva.
Teljesen eltértem a tárgytól, befejezem!!!!!
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
veterán
válasz Nathan Boggs #29425 üzenetére
ennek folytatására ott az OFF topic ott nyugodtan
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
PoeDameron
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #29380 üzenetére
Nagyon köszi a fordításokat!!
Tesco - Fantázia szinten minden megengedett, ezért is jó ez a játék, sokféle ambíció tud kibontakozni, és persze miért ne ábrándozzunk előre, csak mégis szerintem messze ambiciózus azzal kezdeni az SC-t, hogy még se az alapinformációk nincsenek meg a játékról, se klántársak, se hajók, se univerzum, de már eldöntöd, hogy klánvezér vagy. Ha most van 5-10 ismerős akivel már szerveződik valami, és kinevezed magad szervezőnek, az oké, de úgy hogy még semmi nincs, de már a parancsnoki hajón filózol...szerintem kicsit előreszaladt vele.
"Gondolom akkor azokat is lekötözted volna, akik annak idején még Kickstarter előtt egy ígéretre dobták össze a lóvét amiből elindult ez az egész..."
Minél kezdetlegesebb a project, annál nagyobb kockázatot jelent, ezért naná hogy lebeszéltem volna bárki ismerőst, hogy befektessen. Szerintem ami a kickstarten megy az valahol nem normális, előbb-utóbb meg fogják próbálni átverni az adományozókat, csalások áldozatai lesznek, mert semmi garancia nincs. De persze itt is lehet csökkenteni a kockázatot azzal, hogy az ember alaposan utánanéz, hogy ki a fejlesztő, milyen csapat áll mögötte, hol tart a project. Ha minden információt összeszed valaki, és van jelentős tartaléka, hogy nem éli meg kudarcnak ha bukik a project, akkor fektessen be, de van egy olyan érzésem hogy a starteres adományozók java az érzelmi alapon csak úgy elszórja a projectekre a pénzét, aztán majd lesz valami ugye.
drenadar
"Elképzelem, hogy a reclaimerrel roncsokat lehet majd bezúzni, fémet kinyerni, meg kicsit scavengerkedni.
És arra gondolsz hogy a valóságban pedig kiderül, hogy egy luxus versenyhajó lesz igazából?"Nem, nem arra gondolok hogy roncsmentő helyett kapunk egy versenyhajót, és elképesztően meglepődünk, hanem például arra, hogy kiderül hogy nem lesz elég roncs, hogy kihasználhassuk a képességeit. Még nincs kész az univerzum ugye, ezért nem tudjuk hogy mivel fogják az elején telepakolni. Feltételezem, hogy nem ugyanolyan arányban lesznek roncsok, aszteroidamezők, felfedezni való bolygók, kalózkodási lehetőségek, kereskedelmi lehetőségek, hogy a különböző típusú hajókat azonos szinten tudjuk kihasználni, feltételezem hogy minél munkásabb egy ilyen lehetőség elkészítése, annál később fog terjedelemben kibontakozni. Feltételezem, hogy eleinte a kereskedelem és a kalózkodás kettőse lesz hangsúlyos, ezért érdemesebb lesz ezekre gyúrni, mintsem roncsmentésre vagy felfedező hajóra, vagy információ kereskedelemre, vagy hasonló extrákra. Tehát most veszel egy heraldot, aztán kiderül a fórumokon, hogy egy freelancerrel ezerszer gyorsabban haladhatsz. Természetesen ha meg lesz oldva, hogy ne bukjál pénzt rajta, mert a vételi ár egy az egyben beleszámít cserénél, akkor lényegében mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
én kitartok a saját ORG-unk mellett, illetve azok mellett akikkel már kezdetektől kezdve azt találgatjuk, tervezgetjük hogy mi mindent fogunk csinálni, pl Zsömle.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Menthirist #29426 üzenetére
Nem, befejeztem, ez még oda is off lenne
A guildűségAz orghűség érdekes kérdés lesz, amikor a LA fele kalóz lesz, a másik fele meg "tisztességes" állampolgár[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Nathan Boggs #29425 üzenetére
Úúú Napoleon: Total Warban éltem meg a legnagyobb csatát stratégiai játékok témakörben. Nagytérképen iszonyatosan álltam, időre kellett volna területeket elfoglalni, de nagyobb seregek vettek körül, amiket mind le kellett volna győzni, utánpótlásom viszont nem volt elég. Végül belekényszerített két nagy hadsereg kétszeres túlerő ellen egy olyan csatába, amiből úgy kellett volna kijönnöm, hogy a sereg nagy része ép marad, mivel azzal kellett volna folytatnom a hadjáratot, vagy bukom az egész játékot is. Megkaptak a taktikai mapot, össze-vissza tekergettem, nézegettem hova tudnék felállni hogy valahogy győzhessek. Végül a térkép egyik oldalának legszélére álltam fel, hogy ne tudjanak bekeríteni, csak szemből érkezhessen a roham. Sok ágyúm volt, lankás terepen az összeset felraktam a dombra, domb aljába az összes gyalogságot, lovasságot messze távol elbújtattam egy bozótban. Csak védelmi harc volt, az volt a terv ugye, hogy a sok ágyúmmal megtizedelem a soraikat mire elérnek, és akkor a gyalogság sortüzei úgy szétlövik őket hogy morálisan nem bírják, megfutnak.
Megérkezett az ellenség, megkezdte a gyalogsági támadást, csapatonként rendszertelenül érkeztek be az ágyúk lőtávolába. Tüzérség megkezdte a lövetésüket, hullottak mint a legyek. Közben a lovasságom levágta az ellenség tüzéreit, akiket teljesen védtelen hagytak, mert mindkét sereg csak ment előre, támadták a létszámban gyenge csapataimat. Iszonyatos csata lett belőle a domb aljában, mire beértek a különböző csapatok, 70-80%-ban már megbontotta őket a kartács, a sortüzek tovább roncsolták őket, de azért még egyik -másik eleresztett néhány sorozatot, közelharc is volt, aztán megfutottak, újra támadtak. Napoleont is lelőtték a csatában, kritikus pontokon vetettem be hogy növelje a morált. Végül az ellenség feladta, megnyertem a csatát úgy, hogy csak mintegy 70%-ig amortizáltam le a seregemet.
A játékot magát meg elvesztettem, mert ez is kevés volt, hogy a maradék területeket időben elfoglaljam.
Na most ezt a csatát felvettem, és nagyon sokszor végignéztem az ellenség szemszögéből. Ráfókuszáltam ilyenkor egy kisebb egységre, és végignéztem a sorsát, ahogy szétágyúztatta magát, aztán a gyalogság szétlőtte, végül megfutottak.
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Ez már haladás. A patch óta feltelepült a játék, viszont nem indul. Betöltőképernyőnél megáll. Úgy látom kell még egy patch, akkor már lehet látni fogom a hangárt. Következőnél talán be is tudok pattani a gépbe.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #29427 üzenetére
szerintem messze ambiciózus azzal kezdeni az SC-t, hogy még se az alapinformációk nincsenek meg a játékról, se klántársak, se hajók, se univerzum, de már eldöntöd, hogy klánvezér vagy.
Ambiciózusabb, mint egy Aurórával nekimenni egy Bengal-nak?
Főleg annak tekintetében, hogy már hívták is?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
hátha ez segít, hivatalos CIG fejlesztőtől jött...
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #29432 üzenetére
Ez a gyerek állandóan a saját kardjába dől.
De vannak ilyenek, hiába mondod neki, hogy ne, akkor is hülyét csinál magából.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #29434 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy tényleg úgy kommentál, hogy nem olvas el semmit, vagy értelmezési gondokkal küzd? Gyakorlatilag megint tényekkel szemben kardoskodik...
Az már csak hab a tortán, hogy az ellen ágál, amiben személye jeleskedett itt...
Meg is kérdezem egyik moderátor haveromat, nem-e valami másodreg, aki trollkodni jár ide...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz Szőrös #29434 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van a srac, kicsit kulonc, meg maskepp latja a dolgokat, "vad" fantaziai vannak, amivel gondolom nincs egyedul, igaz en nem osztom meg az enyimeket, lehet jobb is
Az elfogadas fontos dolog. tessek gyakorolni
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
Gonoszak vagytok. (en is, de nekem szabad )
-
macy
addikt
válasz Menthirist #29433 üzenetére
Regisztrálni kell oda, vagy csak én nem látom mit kéne csinálnom? Egyébként Aurora MR cirkálóm van, nem a próbaverzióval görcsölök.
-
veterán
Star Citizen Asset Lance Wilkinson-tól (Experienced Freelance Character Artist and Designer)
macy: elvileg javították (nem kellene csinálnod semmit, ha ugyanaz volt a gondod mint azoknak)
-
macy
addikt
válasz Menthirist #29442 üzenetére
Igen, tudom, hogy kijött egy hotfix. Az a bajom, a végtelenségig mutatja a töltő képernyőt. Mindegy, megvárom a következő frissítést, hátha működni fog. Ha meg nem, akkor így jártam.
Köszi. -
Eniral
tag
alulról felfele olvastam kommenteket...de valahogy tudtam kiről van már megint szó !
-
veterán
Egy fokkal jobban kivehető féreglyuk animációk és concept artok
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #29445 üzenetére
A kvantumugrás érkezését még nem is láttam, szépek.
-
Nathan Boggs
senior tag
A féregjárattal nincs gondom, a kvantumugrás viszont nekem nem teszik. Persze ez fog a legkevésbé izgatni a játékkal kapcsolatban, szóval annyira nem is vagyok kiakadva, ha ilyen, akkor ilyen
Amúgy szerintem a legjobb ugrás látványra a Csillagközi Romboló FTL ugrása
-
Yllgrim
őstag
Jol van, most beragattatok, veszek Poe-nak egy csomagot.
Poe irj majd privit, a tobbit meg ledumlajuk, remelem azert kiprobalni eleg a geped.
-
Szőrös
veterán
válasz Yllgrim #29439 üzenetére
Ez nem gonoszság. Szerinted hogy lehet akkora baromságot írni, hogy nem érdemes a játék indulásakor felfedező hajót venni mert blablabla.
Bazz akkor mégis mikor érdemes ? A végén ?Nyilván, hogy az elején lesz rengeteg felfedezni való, persze tény, hogy ha jól csinálják akkor állandó jelleggel akadhat főleg ha olyan böszme nagy rendszerek lesznek amit terveznek.
Ráadásul pont Ő olt le mást, hogy ne fantáziálgasson ? Naaneee...
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest