Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz EFRM #28783 üzenetére

    Azt azért értsd meg, hogy mi itt vagyunk már egy ideje és ez idő alatt számtalan troll és megmondóember jött ide, majd ment el, majd jött vissza új reggel. Mind azzal a fennkölt céllal, hogy lelkünket kimenekítse Chris Roberts poklának füstölgő bugyraiból. Egyik legjobb példa erre az itt nosam néven tevékenykedő egyén. Ha jól tudom, többek közt ez is az ő munkássága: Star Citizen - A sötétség birodalma..

    Mi itt zömmel azért harcolunk, mert ez egy nagyon vaskos cucc és csak nagyon kevesen jöttek átfogó tudással. A hittérítők zöme csupán a bulváros, úgynevezett "clickbait" cikkekből informálódva próbálta megmondani a tutit. Ez azért is vicces, mert a legtöbb ilyen cikkből üvölt, hogy az írója se szánt többet az egészre egy 20 perces olvasásnál. Tette mindezt a világ talán első olyan játékával, amit a kezdetektől fogva havi szinten nyomon lehet követni. Tonnányi fejlesztési infó van róla, amit szerintem egy hónap alatt se lenne könnyű átrágni.

    A másik probléma az új regekkel, hogy "miért most?". Miért éppen most? Miért nem korábban? Hisz mi már itt vagyunk, van aki Kickstarter óta. Irkálunk, fantáziálunk, elemezzük, amit épp kaptunk, megint fantáziálunk...

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák