Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz mrfire #27954 üzenetére

    először is, k**va jó lett a képi világ, az animáció és a vágás (a zenével összhangban is). és hatalmas köszönet a munkáért.

    konstruktív kritikának szánom:
    - a hangminőség tényleg vacak, mindenképpen azon a gépen kéne rögzíteni a hanganyagot, amire a mikrofon van dugva. ráadásul az ingyenes audacity tudásánál több nem kell.
    - Sting nem tudom mennyi ilyen gyakorlattal rendelkezik (jól emlékszem, hogy ő volt a rádiós?), de MRF1RE mind kiejtésben, mind folyamatos beszédben jobban tolta.
    - a szövegben elejtett vélemény-részek, vicceskedések, közhelyek inkább zavaróak voltak, mint a műsor hangulatát dobták volna fel (nem lett olyan, mint egy totalcar);

    talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy legyen a híradás része rövidebb, velősebb (kevesebb is vele a munka így*)., és utána (vagy a héten máskor) lehetne egy lazább podcast-os része, több szereplővel (alkalmi vendéghangokkal...), ahol talán kép se kell, csak ha éppen valamit mutatni kell, hogy a hallgató tudja, miről is beszélünk. (de ez csak egy ötlet.)

    *nem tudom mennyi melótok volt vele, de fogjátok ezt tudni minden két (4?) héten elkészíteni? (remélem igen :) )

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák