Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    hát én csalódott vagyok. egy csomó kérdésre WH-ban azért nem válaszoltak, mert hogy hagyni kell nagy dolgokat a live-stream-re is. láttuk pár f*sza videót, hallottunk pár másodpercnyit a zenéből. és kaptunk egy csomó ígéretet arra, hogy karácsonyig (majdnem egy teljes hónap) jön még pár dolog, de igazából nagyon sok mindennel nagyon jól állnak, "csak még épp nincs azon a szinten", hogy meg merjék mutatni.

    lehet, hogy magamból indulok ki, de inkább örülnék egy nightly build-nek, ami minden második nap összeomlik, mint annak, hogy lassan két hónapja nincs semmi kézzel fogható.

    egy ilyen eseménynél meg minimum annyit vártam volna, hogy mondjanak egy ütemtervet/helyzetjelentést, hogy az egyes, hangárban el nem érhető hajókkal mi a helyzet.

    a szülinapi nagy esemény gyakorlatilag nem az volt, amit ők adtak, hanem, hogy a közösség mennyit adott nekik és ez azért szomorú. remélem karácsonyig kárpótolnak azért. (tudom, hogy a türelmetlenség beszél belőlem, de szerintem kicsit több nyugtatás kéne, hogy jól állnak időben)

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák