Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #23484 üzenetére

    En is ezt szeretnem, egy modern Indiana Jones-kent vegigturni a galaxist relikviakert es begyujtogetni oket egy biztos helyen :) Endeavour-ra varok en, nagyobb elvileg mint a Carrack sokoldalubb csak meg semmi hir nincs rola... Ha tenyleg nagyobb lesz akkor dragabb is... Valamit valamiert...

    Elolvasva CR jellemzeset errol a hajorol azt hiszem szeretni fogom, egy elfer a hangaromban LTI-vel, sajnos nem tudom bemasolni ide mert ceges net blokkolja a "Games" oldolakat.

    Mobil korhaz, brutalis szenzorok, ha gond van ramaszok a napkoronara, a pajzsok brini fogjak, oda meg nem jon utanam senki :) Mobil korhaz/droglabor/plasztikai sebeszet, alapbol kap egy Cuttlass Red-et mint mentohajot, tobb tucatnyi modul kulonbozo tudomanyos feladatokra.

    Meg semmi info nincs a hajorol, de tuti szep lesz, nagy lesz, unvicerzalis es massziv legenyseget fog igenyelni. Az sem biztos lesz-e dronja, ha igen mennyi es mire jok.

    Azt hiszem nagy lehetosegek allnak elottunk kedves barataim, a hatar a csillagos eg :) (olvasva az otletelest mennyi lehet ez majd elkezdek bespajzolni egy kis casht, ez franko hajo lesz, ha meg nem valtja be a remenyeket, elverjuk masra azt a zsetont :)

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák