Új hozzászólás Aktív témák

  • KO2

    aktív tag

    válasz Volfram42 #19880 üzenetére

    "Persze aki mindenkit le akar alázni, mert ő akar lenni az Istencsászár azaz a Jani azt tuti aggasztani fogja, hogy van nála nagyobb hal is".

    Én speciel SC ben először bányászgatni, kereskedni próbálok majd, nem másokat leöldösni, és az sem zavar ha van nálam jobb, szóval teljesen megértelek, és egyetértek :), de...

    Viszont abban is van pici igazság hogy aki pénzért vesz hajót az alapból előnyhöz jut.

    Példa:

    Ödön elkezd játszani hétfőn az aurórájával. Játszik napi 7 órát, még a kedvenc sorozatát se nézi meg este.
    Csütörtökre már 325A ja van, sokat "dolgozott" érte. Péntek estére már a legjobb modulok vannak a hajóján.
    Elolvasott sok taktikai tanácsot, hogyan kell megvédenie magát másoktól, hogyan használja ki a hajója sebességét, mire vigyázzon. Szombatra már a 300 as széria pilótái közt a legjobb 10 ben van benne kb, kicsit büszke is rá.

    Béla:
    Szombaton belép a játékba a megvett Constellatiojával, feltölti npc kell hisz uec et is kapott hajója mellé, van miből.
    Meglátja Ödönt, és elkezdi őt lőni mint egy idióta, csak néha találja el de ez is elég ahhoz hogy ripityára lőjje. Nevet egyet, beírja chatbe hogy "luzer" és továbbál.

    Azért ne mond hogy ez nem zavaró kicsit Ödön szemszögéből nézve :)

    Az más kérdés viszont ha ugyanonnan kezdik, mert még ha ígyis jobb Béla mérföldekkel, az megérdemelt fölény, ügyesebb volt, nincs min megsértődni.

    De én megértem a másik oldalt is. Aki szerint ennek a játéknak szép jövője lesz és hozzá akar járulni, bízik bennük, és támogatja a játékot 50 000 Ft al, az miért ne kapjon ezért jutalmat? :)

    1 szónak is 100 a vége, énis ugyanolyan boldogan fogok játszani a kis hajómmal az űrben veletek, és engem se fog zavarni a sok idris, de azért megértem azt is akit ez esetleg zavar :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák