Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Jól megnyomtátok, akkor lássuk csak sorjában:

    (#16510) mrfire: Igazad van, ezt másképp nem is lehetne csinálni, viszont nagy előny, hogy a bevételekből nem kell hasznot termelni egy harmadik fél számára, elég csak annyi tartalékot képezni, ami a szerverek x éves fenntartására és az esetleges újrakezdéshez kell, a többi pénzből csak a fenntartási költségeket kell pénzelni.

    (#16514) mrfire: Jól hallottad, de Chris azt is mondta, hoy ebbe rengeted járkálás és NPC-interakció is benne van, tehát az effektív harc/akció jóval kevesebb. Ha azt veszed, az se kis lemaradás, aki csak egy Aurorát vesz ahhoz képest, aki Constellationnel, vagy valami annál is nagyobb döggel kezd.

    (#16515) Drenadar: Voltak utalások rá, hogy béta végeztével nem lesz törlés, de béta közben a nagyobb exploit-ok befoltozása után tuti, hogy lesz.

    Az a gyanúm, hogy ha igazán jó véget akarsz, akkor nem lesz elég végigtúrni a single-t, hanem igenis beszélni kell mindenkivel.

    (#16517) GypsFulvus2: Azért nehezen tudok olyan szituációt elképzelni, hogy valaki önhibáján kívül kalózzá váljon. Még ha hadbíróságra is kerül valaki és a legsúlyosabb nem halálos büntetést kapja, akkor se hiszem, hogy a börtönből való szabadulás után ne tudjon civilként új életet kezdeni, hanem kötelezően kalóznak kéne állnia. Azért az élet nem ennyire kegyetlen. Ahhoz, hogy valakit kivessen magából a társadalom nem elég egy baklövés vagy egy baleset, oda már szándékosság kell.

    Az a kérdés, hogy miután meghalsz és buksz mindent, utána újra lehet-e kezdeni a mindent, amit buktál? Ez a része amúgy nekem is szimpatikus. A kockázatról meg annyit, hogy a hősök és az árulók közt csak az a különbség, hogy végül melyik oldal nyert. Ha anno az angolok nyernek, George Washington-ékat egytől egyik fellógatják.

    Utóbbit csak azért említettem meg, mert én kinézem CR-ből, hogy betesz egy olyan csavart, ami 10-ből 9-szer letaszít a sárba és megtapos, de ha beadja azt a 1-et, akkor galaxis szerte ünnepelt hős leszel, akit a kalózok is félve elkerülnek.

    (#16518) mrfire: Mint mondtam, szerintem ahhoz már szándékosság kell, hogy valaki bűnözővé váljon. Az nem meg "véletlenül".

    (#16519) Drenadar: Helyesbítés: Kezdéskor csak akkor kapjuk meg. El lehet kezdeni a játékot SQ42 nélkül is, és PU-ban is ki lehet érdemelni, vagy egyszerűen meg lehet váltani pénzért a polgári címet.

    Hidd el, hogy aki rohan, annak nem lesz 50 óra, viszont elfuthat egy csomó poén, információ és lehetőség mellett. Egy példa: Ha küldetésnek kapod, hogy béníts meg egy kalózok által elfoglalt rombolót, akkor lehet nem árt a bárban eldiskurálni a főgépésszel, aki 10 évet szolgált egy olyan rombolón és ismer egy gyenge pontot, ahol feleannyi idő/veszteség árán meg lehet bénítani a hajót, mint amit az eligazításon leadtak neked.

    (#16523) Drenadar: Nem csak a béta lesz hamarabb elérhető, hanem a végleges is. Abban meg már nem lesz törlés. Elvileg jövő télen már kint lesz a végleges SQ42 első chapter-e.

    Amúgy meg, ha törlődik, akkor mi van? Legalább ki tudod tapasztalni, hogy érdemes majd a végső menetet megcsinálni a legtökéletesebb végeredmény érdekében...

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák