Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Diopapa #16224 üzenetére

    Nem tudom, én csak a sok csalódott kalóz sírását látom az alap Cutlass-al kapcsolatban. Sokaknak az is csípi a szemét, hogy egy halózhajó két variánsa mentő és rendőrségi. Sokaknak az, hogy egy sor börtöncella és rakéta nem ér meg +50$-t. Megint mások a katonai jellegű variánst hiányolják, amivel földbe lehetne döngölni a Super Hornet-eket, ami persze nonszensz egy civil járőrhajótól, ami a 35 tonnája ellenére eleve sokkal mozgékonyabb a Hornetek-nél. Itt az egész sírás-rívás visszavezethető oda, hogy a Hornetnek nincs ellenfele a Scythe-on kívül, amit meg már nem lehet venni... Nincs, ami megtörhetné a "superiority"-t.

    Akkor volt, aki azt nehezményezte, hogy a vonósugár és a dokkológyűrű extrákként voltak a csomagba sorolva, hogy a kalózok egyből át is tudjanak szállni más hajókra, most meg alap felszereltség minden variánson.

    És ez így megy a végtelenségig...

    (#16221) Goblin12: Ez elvileg egy script-elt in-engine render, de én nem vagyok benne biztos, hogy valós idejű. Viszont tonnaszám találsz YT-on in-game videókat amikre csorgathatod a nyálad. :DDD

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák