Új hozzászólás Aktív témák

  • WayneGace

    őstag

    válasz Tigerclaw #76384 üzenetére

    Amit te hibának mondasz, az nálam erény:
    "kevés lett benne a rejtély az évad végére" Ez teljesen pozitívom, hogy megválaszoltak kérdéseket. Nem csak a rejtély és vagy kapunk választ egyszer vagy nem.
    "nem igazán volt cliffhanger" Ez nálam nagy piros pont. Végre nem arról szól egy évad, hogy nyitva hagyjuk a dolgot és várjunk több évet, ha lesz 2. évad, hogy lássuk mi fog történni. Itt szépen lezárták, persze úgy, hogy folytatásnak is egyértelműen teret hagytak.
    "kevés a mellékszál" Ez se baj nyitóévadban, hisz csak 8 rész és játék ismerete nélkül nem kell polipszerűen szétágazódnia, mert akkor felmerül, hogyan zárják le.
    Amit írsz az szerintem pont nem lett volna jó, hogy 3+1 összefutó szálon kívül még 4-5-öt bevonnak és 8 rész után csak állnánk, hogy akkor most mi van? Akkor legyen 12 vagy 16 részes az évad és akkor már más lenne a leányzó fekvése.
    "a történet főszála eléggé egydimenziós maradt." Ezzel se értek teljesen egyet. Tény, hogy eléggé lineárisan halad a történet, amelyet szépen kiegészít a múltidézés, viszont a főkarakterek nem ugyanazok, mint az első részben, kivétel Ghoul, de ő Cooperként változott sokat. Valamint lényegében néhány hét az egész történés, ha nem nézzük a múltat.

    BestSecret invitációt privátban adok.

Új hozzászólás Aktív témák