Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Pitterix #74844 üzenetére

    A Sun fivérek
    The Brothers Sun (2024)
    season 1 finale

    Egyetértek veled, totál jó sorozat ez! :K :K
    Kellő harc, kellő humor, kellő lazaság, kellő színészkedés. Szinte minden passzol, ritka az ilyen. Igen, van benne pár hülyeség/bénázás ami kicsit karakter-idegen bizonyos jelenetekben, de azokat leszámítva ez egy teljesen korrekt sorozat.

    Ugyan 8 részes az első évad, de még néztem volna, ugyanis nemcsak a Bruce karaktere által keltett humorforrás hanem a többiek poénkodása, egymondatos oltásaik is a helyükön vannak, a közelharcos verekedős-akciós jelenetek meg majdnem tökéletesen vannak megkomponálva, remek kameramozgással és brutalitással vegyítve. Végre egy olyan sorozat, ahol tényleg látványosak a verekedések és a kamera nem rángatózik, több látványos drónfelvétel is van (pl. a golf klub epizód).

    Arról nem is beszélve, hogy ugyan ilyen "maffiózós" sorozat sok van, de valahogy mindig érdekesebb a keleti alvilági a különféle szabályokkal, stb., mint a szokásos olaszos Don alapú - bár nap végén technikailag mindig van egy főfejes és utána az altisztek és a hozzájuk rendelt különféle területek, emberek, bevételi források de még van valamilyen egzotikusság, ami a nyugati gengszterek esetén nincs meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák