Új hozzászólás Aktív témák

  • ggeleven

    őstag

    válasz |AP| #72330 üzenetére

    Úgy látom csak mi beszélgetünk a Hídról. :D
    Nem akarok mindent spoilerbe tenni, a kihagyott részek csak hangos gondolkozások, illetve tudhatók előzetesből. Ha modi úgy látja jobbnak, akkor persze lehet a többi is SP alá.
    A magyarban rönkök 6 méteresek és alig bírják őket mozgatni egyben, a lécek pedig 4 ha jól emlékszem. Azt is számításba kellett venniük, hogy át kell tudniuk fordítani, miután az aljára rákötözték a ballonokat. Erre találták ki azt, hogy felezik őket, az csak 1 vágás és lesz egy 3x2es elem. Az is nehéz, de át tudják fordítani. A nagyobb szélesség max amiatt kell, hogy az egyenetlen felületen sétálva ha valaki megbotlik és a szélére lép, akkor ne fordítsa át az egész szakaszt, illetve tippre ezért is próbálták a szélére tolni 2 sorban a ballonokat.
    Belenéztem a brit 1.-2. évadba és az Ausztrálba is, ott is nagyon hasonlóan gondolkoznak. Ausztrál a keskenyebb, de a lenti első képen látható, hogy az egy brutál masszív szerkezet. Ne felejtsük el, hogy itt max pár kétkezi, kreatív ember van, a többiek irodisták, infulenszerek, tanulók, sportolók, stb. Nem vagyok mérnök, de sok mindent csináltam már a ház körül. Szívesen kipróbálnám, hogy ilyen szituban hogyan is gondolkoznék. Ott helyszínen simán lehet, hogy nem jut eszébe az embernek az, ami innen a székből egyből jön.
    Pár kép az épített dolgokról a külföldiekben. Szereplők miatt lehet spoiler, bár nem hiszem, hogy bárki megnézné őket, szóval csak így mutatom. :D
    AU 1, AU 2, Brit s01, Brit s02 1, Brit s02 2

    [ Szerkesztve ]

    Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák