Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    megint A Híd-dal jövök, bár úgy látom sokan azért nem nézik.
    Szóval az én mérnök agyammal egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi a francért pazarolják az időt és az energiát azzal, hogy feldarabolgatják a hosszú, kerek rönköket.
    Rengeteg meló egy ilyet kettévágni és teljesen felesleges.
    Most direkt újranéztem az első részt és nincs meghatározva, hogy egymás mellett hány embernek kell elférni a hídon (ha mégis van ilyen szabály, akkor azt "elfelejtették" ismertetni a nézőkkel, ami szerintem elég nagy hiba...).
    Annyi van meghatározva, hogy mindenki biztonságosan átkelhessen rajta. Ez nálam azt jelenti, hogy lehet akár libasorban is menni.
    Szóval: ez senkinek nem jutott eszébe???
    Nem tudom hány méteresek a kerek rönkök, az én tervemen most 4 méter hosszúak, és maga a híd 160cm széles. Ez azért már elég biztonságos és iszonyat gyorsan lehetne így haladni. (egy andrás merevítés még azért kellene rá, hogy ne csúszkáljon a két rönk egymáshoz képest)

    Az hogy nekiálltak bazi széles hidat építeni a kerek rönkök feldarabolásával nálam megint azt erősíti, hogy meg volt mondva nekik hogy csinálják, és nem ott találták ki. Nyilván kell őket fűrészeltetni 18 napon keresztül, az én megoldásommal meg sokkal gyorsabban meglennének :)

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák