Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz janos666 #72080 üzenetére

    Kis korrekció: 30 évesnek akar látszani, de smink és retusálás nélkül inkább 40, ezzel együtt öregebb is, mint az áhított nője.

    Egy másik: Hol "érzékenység" az, hogy minden WW2-es német katona automatikusan a pokolra jut? Szerintem egy "érzékeny és befogadó" világban mindenki csak a kötelező szolgálatát teljesítette a háborúkban, nem a Sátán ügyéért harcolt, hanem vagy kötelezően besorozták, vagy elhitették vele propaganda agymosással, hogy "a házát szolgálni szent dolog" (de ezt mindkét oldal egyformán csinálja, vagy legalább is próbálja, legfeljebb az effektivitása változó). Ez kicsit mélyebbre nyúlva totálisan keresztbe megy azzal, hogy próáljuk megérteni az embertársainkat, hogy miért tették azt, amit, teszik azt, amit, próbálják tenni, amit. Ez -111% megértés az ellen, aki a tükör túloldaláról néz vissza mindenkire, aki tükörbe mer nézni (p.s.: én mindig utáltam a tükröket).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák