Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz oriic #70172 üzenetére

    Tényleg olcsó kínai copy hatása van, de azért várjuk ki a végét. A sorozat nagyon épít a Rebels-re is, és az ott történtekre, de majd ezt gondlom beleszővik az egészbe. A trailer-nél érdes bekapcsolni a feliratokat, mert az kiírja egy csomó karakter nevét is. Így pl. megtudjuk, hogy a fénykardos csávót Baylan-nak hívják. Akikről már jöttek ki pletykák korábban, de akkor még Baylon volt a neve.

    A következőkben Rebels spoilerket és pletykált Ahsoka plot dolgokat írok le:

    Baylan elvileg egy Jedi volt, aki a 66-os parancs elől, az Unknown Regions-be menekült el. Itt megpróbált Jediként éli tovább, de ez nem sikerült. Bár már nem volt sem Jedinek, sem szürke Jedinek (ilyen pl. Ahsoka is) nevezhető, de nem lett belőle Sith se (dark force-t használó Jedi lenne a jó név rá). Ugye a fénykard színe (és a benne lévő kristály) kapcsolatban van az azt használó személyiségével (Ahsoka-nak is ezért fehér).

    Baylan az Unknown Regions-ben találkozik egy Shin nevű karakterrel, aki a tanítványa lesz (ő lehet a másik nem teljesen vörös fénykorodat használó, vagy használók egyike), akinek állítólag valamilyen kapcsolódása lesz a Dathomir-i Nightsisters-ekhez.

    A Rebels végén (ami egy-két évvel játszódik a Return of the Jedi előtt), Ezra (nem Miller :DDD ) a Mandalorian-ban már látott hypersapce lények, a Purrgil-ek segítségével Thrawn-t (és saját magát is) átrántja Unknown Regions-ben. Itt elvileg Thrawn és Baylan találkozik egymással, összefognak és azt a megbízását kapja Baylan, hogy számoljon le Ahsoka-val (miközben ő meg, mint a Birodalom Örököse, újjáépíti a Birodalmat).

    Amúgy azon kívül, hogy elég sok Rebles-es karakter visszatér, egy Rebels-ben ismert fontos helyre is visszatérünk (legalábbis a trailer-ben benne van). Ez a Vergence Scatter, vagy más néven a World Between Worlds, ami egy időn és téren kívüli helyszín (lényegében ez a Star Wars univerzum időutazási és módosítási plot device-ja). Itt menti meg Ezra Ahsoka-t is, mielőtt Vader megölné őt!

    Na de a lényeg még mindig, hogy szerintem okkal olyan a színe és nem azért, mert részegen egy színvak csinálta a VFX-et hozzá :D

    Obi Wan elő előzetesében is vörösek voltak a kardok.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák