Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    nezem a Sandmant. Doll Housenal vagyok, eddig jo.

    nagyon sokaig megfilmesithetetlennek tartottak es tartottam en is. magat a kepregeny kb 15-20 eve olvastam az osszes one-offjaval egyutt, kiveve a mystery theatret amit feladtam kb 5 epizod utan, mert untam.

    az elso par konyvnek par nagyon eros pillanata volt amire igy ennyi ido utan is emlekszem, ezeket sikerult mind szepen filmrevinni. ott volt a Hope in Hell nagyjelenete, a 24/7 lezarasa vagy a Sound of Her Wings ami tokeletesen visszaadja az egesz sorozat egyik csucspontjat..

    a karakterek is el vannak talalva. itt jon egyebkent az be a kepbe, hogy a kepregenyek folyaman az endlessek kinezete valtozott, neha ferfi, no es koztes allapot kozott is. az se nagyon meglepo, hogy a kepregenyben eredetileg homoszexualis karakter az is maradt. viszont hala egnek Despair kinezete megvaltozott: egyreszrol alig ismertem fel, mas reszrol viszont azt hiszem ez mindannyiunk javara valik.

    ami oromteli, hogy be meri vallalni a kemenyebb temakat is es pont annyit mer mutatni, ami meg oke. legyen az csecsemohalal, vagy a szexpartner viszonya a gyerekkel.

    oromteli egyebkent a feldolgozas: a Sandman nagyon jo sztorira, de az elso par kotet finoman szolva is nagyon csunyan volt megrajzolva, es a tempoja se volt az igazi a szektas vonal lezarasaig.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák