Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    Nekem kifejezetten tetszett az új Stranger Things évad, egyedül a befejezés volt szenvedős, és a rendszeresen előforduló borzasztó erőltetett / filler párbeszéd, amiket bevallom, átpöcögtettem.

    Nagyon zsír volt a set, a tárgyak, fények, hangok, zenék a helyükön, ezeket nagyon szerettem végig, bár nekem amúgy is kedves az éra amiben a sorozat játszódik. Persze, alt history, írta is fentebb valaki, hogy se homofóbia, se rasszizmus, de ez nem válik hátrányára, sőt, audiovizuálisan minden szerethető dolog benne van, és a cél is ez, a király dolgokat összeszedni a korszakból, kis gore, kis cgi szörnyek, jó zenék, fun.
    Ha a kedvenceim kellene kiemelni, az Antal Nimród által rendezett epizódokat szó szerint mosolyogva néztem végig, annyira ráérzett a sorozat valódi hangulatára, hogy az hihetetlen, szerintem jobban rendezte Dufferék sorozatát, mint ők maguk. :))
    Persze a történet szempontjából nem ezekben a részekben történt az igazi fordulatok nagy része, ám ez nem is baj. Remélem a következő évadban is kap lehetőséget.

Új hozzászólás Aktív témák