Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    Sranger Things 3.

    hááát szerintem elég vegyes lett.

    A két új lány karakter nagyon jó volt. A Steve-Dustin páros már picit fárasztó volt, viszont Lucas tesója zseniálisat alakitott szvsz. Azt a brigádot jól összerakták.
    Akiket viszont nem tudok hova tenni az a Nancy-Jonathan duó. Annyira feleslegesek. A kórházas résznél már úgy voltam, remélem nem éli túl a srác. Erre..
    Ez szerintem nagy hibája volt ennek az évadnak. Egyszerűen senki se tudott meghalni a fiatalok közül. Tudom ez nagyon durván hangzik, de kb semmit tétje nem volt az egésznek. A végén meg jöttek a "meghalt 30 ember" cikkel. A gond az, hogy behoztak egy halom új mellékszereplőt meghalni, mig a régiek közül az egyetlen antipatikus karaktert ölték meg. Azt is azután, amikor már végre sikerült szimpatikussá tenni (11 álma).
    Ja és Hop halála. Miért pont őt? A legnormálisabb volt mind közül. A levele végén kb. vártam az "I love you 3000" mondatot.
    Persze ez a felállás is érthető, hiszen igy elköltöztek a csapatból négyen is. Csak valahogy azt éreztem az eddigiek alapján, hogy a Joyce Hopper kettős nagyon jó ellensúly volt ennyi gyereknek. Most viszont ez is borult és maradt egy halom gyerek.

    Remélem nem lett túl nagy katyvasz. Elég frissek az élmények. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák