Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz V.Stryker #46254 üzenetére

    Nekem most sikerült vele végeznem. Hát OMG. :Y Szinvonal továbbra is toppon volt. A misztikumot nem tudtam elképzelni, hogy ezt még fokozni lehet, sok mindenre választ kaptunk, de kb. 3x annyi új kérdésem van :O Ha kint lenne most a harmadik évad, biztos darálnám egészen holnap reggelig :(

    Eszméletlenül kiváncsi vagyok hova viszik ezt a testvéri szálat. Szerintem ez az isten valami szellem, mondjuk az erdő szelleme és kell neki emberi test, hogy fizikailag jelen lehessen a világban. Arról viszont fogalmam sincs miért kellene neki egy testvérpár. Először elvetettem a természetfeletti dolgokat, de már a legelején az, hogy a kómába esett csávó reszketett amikor a fánál turkált Lauren, vagy amikor az őrült csávó a cellában magától dobálózott jobbra balra, mintha valami rángatná, vagy amikor Cora látta, hogy az egyik mérgező anyag hordozó csávó csak úgy eltűnt a semmibe, mintha húzta volna magával valami, szerintem erre csak természetfeletti a magyarázat. Te mit gondolsz?

    Még valami amúgy amit elfelejtettem emliteni az előző kommentben, hogy nagyon szuperül megcsinálják azt, hogy beraknak egy zenét valami jelenet után, vágás egy új helyszinre és ott a helyszinen valami kellékből pl. rádióból vagy zenegépből folytatódik ugyanaz a zene. :C Nagyon kreativ.

    Bocsi amúgy a hosszú i hiányáért, nem tudom, hogy ubuntun hogy lehet beirni amerikai billentyűzettel, windowson ctrl+alt+j, de itt nem működik.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák