Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Ventur@ #40845 üzenetére

    Legionhoz:

    Röviden és tömören: Az előző évad ugye úgy ért véget, hogy Farouk elszökött Oliver testében, és David fő célja az lett, hogy megölje a csáveszt végleg. A kutatócsapat a testét akarta megtalálni, hogy soha ne lehessen erősebb, David pedig azt akarta, hogy újra a testében legyen, hogy végleg kinyírhassa. Az évad során Farouk szépen mindenkit David ellen forgatott, mert iszonyú jól tud manipulálni és mert David döntései is megkérdőjelezhetőek voltak és sokat hazudott.

    A lényeg, David a háttérben csinálta a dolgokat, emiatt a többiek elidegenedtek tőle, emiatt David kezdett megőrülni és a végén valami olyasmit láthattunk, hogy David lett a gonosz és Farouk a szuperhős.

    Szerintem ez az egész Farouk terve volt és ő alakítja a szálakat így, de kíváncsi leszek mi lesz a 3. évadban, mivel jövőbeli Amy mondta, hogy David elpusztítja a Földet.

    Na de ez csak az én interpretációm a cselekményből meg az emlékezetemből :DDD Igazából konrét választ nem kaptunk csak spekulálunk meg próbáljuk összerakni a hint-morzsákat :))

    Szerk. úristen spoiler

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák