Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    Dimension 404

    Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt tetszenek a történetek és azok megvalósítása, másrészt viszont egy sokkal komolyabb sorozatot is ki lehetett volna hozni belőle. Időnként - legalábbis a főcímnek - valóban Alkonyzóna hangulata van. Persze azt az érzést már nem adja vissza, amikor gyermekkoromban remegtem a félelemtől némelyik Alkonyzóna epizód alatt. Ezt leszámítva egy Dr Who-hoz hasonlatos könnyed szórakozást biztosít a Dimension 404, amely több manapság ismert sorozat hangulatát adja vissza. De ne várjunk tőle sokat.

    s01e01:
    A főhős tudatának a saját klónjaiba való beültetésével és ezek fogva tartása a párkereső app által a fényes jövőt vetíti előre: a digitális világ és az érzelmi intelligenciánk nincs szinkronban, és ez a szakadék egyre csak mélyülni fog. A Black Mirror-ból lehet ismerős ez a filozófia.

    s01e02:
    A moziban a filmvászonból kiszabaduló másik dimenzióbeli, emberi tudattal táplálkozó lény hamisítatlan Alkonyzóna történet.

    s01e03:
    Az idővel való játszadozás, az időutazás és az időparadoxon folyamatos gondolkodásra késztetése egyértelműen beillene egy Dr Who epizódnak.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák