Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Star Wars - Rebels: 3x20-21
    Az évadfinálé. Messze nem olyan súlyos, messze nem olyan érzelmi atombomba mint tavaly Ashoka és Vader találkozása, és emiatt nem is éreztem jobbnak. De önmagában nem volt rossz. Az egyik legfontosabb, hogy végre megmutatja Thrawn az igazi foga fehérjét, hogy miért olyan rettegett stratéga. Eddig csak az volt hogy filozofált, meg tanulmányozgatott, de nem kaptunk kézzel fogható dolgot tőle, de most. Ez nagyon tetszett.

    Jól nézett ki az űrcsata, ami ráadásul monumentális is volt, szóval megadták a módját. Viszont a látottak után felvetődik az emberben a kérdés, hogy minek volt ez a sok vesződés, ha egyetlen egy résszel dobnak mindent a kukába, és az egész úgy fejeződik be, hogy lóg a levegőbe az egész, mint konc a láncon.

    Összességében ez egy elég furcsa és felemás évad volt. Reméltem hogy az előző évad után megtudjuk mi lett Ashokával, de nem hogy ő, még Vader is teljesen eltűnt. Ami nem baj, mert így teljesen Thrawnra került a fókusz, csak az ő karakterét is csak csepegtették. A Maul szál elvágását üdvözlöm, végre nem kell vele számolni. Így is messze több figyelmet kapott mint amit megérdemelt, ráadásul a szerepe is totálisan felesleges volt a nagy összképet nézve. Ezra jellemfejlődése is elindult egy irányba, de az évad végére az is visszasiklott. Sabine távozásával, illetve Rex és Zeb kevesebb játékidejével úgy érzi a néző, hogy ebben az évadban sokkal kevesebb lett a sorozat, mint eddig volt.

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák