Új hozzászólás Aktív témák

  • alevan

    őstag

    Star Wars Rebels S02E01: Ha leszámítjuk Darth Vader "angry birds"es karakterét (valaki írta korábban eme megfelelő jelzőt), akkor ez volt az eddigi leghangulatosabb rész.

    Az a pont, amikor megjelenik Darth Vader a hőseink előtt, ahogy szinte játszik velük, amikor az Ezrához szánt első szavaival azonnal elkezdi csábítani a sötét oldalra, ahogy a terrort kezdi ébreszteni a hőseinkben valami fenomenális. Végig libabőrös voltam. Amikor a néző rájön a tervére és ahogy egy hideg eleganciával adja a parancsokat, akkor a SW világát nem ismerők is ráébrednek ettől az alakítástól, hogy Darth Vader nem a szokásos kisfőnök aki egy évad múlva legyőznek hőseink.

    Ami viszont nem tetszett (a dizájnon kívül), hogy túl gyors volt a Kanan-al vívott párbajában. A filmekben is és a (mostmár nem canon) könyvekben is úgy jelenik meg, mint aki lassú de magabiztos, meggondolt. Nem ugrál és kitér, hanem hárit és támad. Amikor pedig az ellenfél kikerül a kardja hatótávolságából, akkor az Erő-t használja amelyben szinte páratlan (mivel amikor Darth Vader-é válik, a tapasztalt Jedik nagyja már halott). Az a rész is páratlan volt, amikor a saját hajójával egyedül szinte leverte a lázadók flottáját.

    Ettől függetlenül jó rész volt, viszont remélem, hogy Darth Sidious parancsa (miszerint ne csináljon semmit Darth Vader, hanem küldjön egy másik inqvizitort) azt jelenti, hogy nem ő lessz az évad főgonosza, aki minden második részben megjelenik.

    Biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk (minthogy abban is, hogy Ashoka-t meg fogja ölni), de remélem ritkán és olyankor is mint egy szinte megállíthatatlan erőt, sem mint egy szokásos évadgonoszt fog alakítani.

    Az ő sorsa, hogy a második Halálcsillagon haljon meg és addig maximum a Birodalmi katonák és vezetők hibái miatt szenvedhet apró vereségeket!

    [ Szerkesztve ]

    "Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

Új hozzászólás Aktív témák