Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace owner

    addikt

    Téli szünet alatt volt egy kis időm és lelki erőm bepótolni pár elmaradást és elkezdeni új sorozatokat amiket régóta szerettem volna.

    Utopia S02:
    Végre téli szünetben rászántam magam a folytatásra. Kár hogy nincs tovább, így a lezárás elég rossz lett, tényleg kiváncsi lettem volna mi következik. HBO nem tudom mit fog kezdeni ezzel, ezt felesleges újra csinálni, mert jobbra nem hiszem hogy lehetséges.

    Arrow S03 so far: Egész komollyá vált a saját szintjéhez és a kezdetekhez képest, nekem megtetszett a mid season zárásra, még jobban is mint eddig. A befejezés meg érdekes, kiváncsi leszek hogy ebből mit hoznak ki.

    The Flash S01 so far: Ez olyan tipikus holtidő kitöltő sorozat, nem vagyok oda érte annyira, de megnézem és úgy ahogy még élvezem is. Butácska, bénácska, de valamennyire szerethető.

    The Blacklist S02: Ezt a sorozatot is nagyon szerettem és vártam is a folytatást. Nem mondanám hogy csalódtam, de az első évadhoz képest nekem annyira nem nagy szám. Kb. 2 hete fejeztem be és nem is emlékszem mi történt..

    Silicon Valley: Teljesen másra számítottam. Azthittem hogy egy teljesen a poénokra alapozott gyenge vígjátékot kapok, holott egész érdekes a története is. Jó belelátni a startup projektek világába egy kicsit. Érdekes történet, jó karakterek, színészi alakítás is egész jó, viszont a poénok nem voltak valami eget rengetőek, nem mondanám hogy sokszor felnevettem, ebből a szempontból egy kicsit többet vártam a sorozattól. Várom a 2. évadot. :)

    Elkezdtem a Family Guy 12. évadát, haladok a Strike Back 2. évadával is.
    Ja és még december elején megnéztem a Top Gear 21. évadát is, ezt is szeretném folytatni ameddig, meg visszafele is pár évadot bepótolok majd.
    Hamarosan folytatódnak a szünetelő sorozatok is és végre itt a Banshee meg a House of Cards. Alig várom :))

    Galaxy Fold 4

Új hozzászólás Aktív témák