Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz callmeakos #11690 üzenetére
De akár mind a kettő is lehet. Szadista hajlam + piros pont Morfológusnál ha döntenie kell Will-el története alapján.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hito
nagyúr
Na végeztem a Killing 1.évadjával. Nagyon bejött. Viszont ami meglepett, hogy nincs befejezve. A 2.évad az első sztorijának a folytatása lesz? Azt hittem jön egy újabb gyilok és annak a megoldása.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
negyven2
veterán
-
törölt tag
The 100:
SP: 15+ evesek szuloi felugyelet nelkul vegre csak a sajat maguk urai egy uj vilagban.
Nagy sugarzas meg minden de barmerre neztek tiszta zold volt az egesz kornyezet es meg sok ilyen erdekes baki van benne.
Revolution, Terra Nova most meg ez. Valahogy mindegyik mintha csak felkesz allapotban lett volna -
dokee78
félisten
válasz callmeakos #11708 üzenetére
Ehhez kell a régebbiek ismerete?
Mert nem láttam mindet. -
tonyrulez
őstag
A 2. évad végén lezárják az ügyet, a sorozatot is kaszálta utána az AMC, majd mégiscsak megújították egy 3. évadra, ami teljesen más ügyről szól. Aztán a 3. évad végén is kaszálták a sorozatot, és a Netflix fogja folytatni a 4. évaddal. Nagyon jó sorozat, csak sosem akarják továbbvinni
4 8 15 16 23 42
-
goldnarmz
aktív tag
válasz callmeakos #11708 üzenetére
Ő ott Chloe vagy csak képzelődöm?
-
spammer
veterán
válasz goldnarmz #11714 üzenetére
Nem képzelődsz.
Én asszem a 6. évad után nem folytattam a 24-et, évek óta akarom pótolni, lehet, hogy most itt lenne az ideje ledarálni, mielőtt kezdődik ez. Csak hát annyi jobb és érdekesebb sorozat van.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
brownus
veterán
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
COntinuum 3x02
Kevernek egy sort megint, de nem baj.
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
-
tonyrulez
őstag
És a mai/tegnapi (kinek mi) résszel a Psych is befejeződött. Kár, pedig kedvenc "feelgood" sorozatom volt. Úgyhogy a ma esti programom ez és az aftershow lesz
Érdekesség: a finálé már megint kiszivárgott egy hete.4 8 15 16 23 42
-
negyven2
veterán
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S09E17
Ellőttek pár újdonságot, de sajnos nem látom körvonalazódni a végkimenetelt, főleg hogy lesz következő évad...
Most 3 hét pihi, utána lemegy a maradék. Kíváncsian várom mit hoznak ki a végére.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
horush
addikt
válasz gyuromoj #11723 üzenetére
Voltak pedig nagyon jó részek ebben az évadban, de leginkább csak azok, amik nem voltak túl komolyan véve. Az a baj, hogy nagyon nehéz ennyi évad után újat adni ugyanazon két főszereplő köré építve. Mostanában szinte csak Crowley szerepe értékelhető. Esetleg Cas, de őt meg alig látjuk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agent of Shield szinkronjai:
Phil Coulson – Dolmány Attila
Melinda May – Vándor Éva
Grant Ward – Bozsó Péter
Skye – Bogdányi Titanilla
Leo Fitz – Czető Roland
Jemma Simmons – Simonyi RékaLive-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Vikings 1x01
Nagyon bejött. A képi világ nagyon fasza, a történet jól kezdődik, a karakterek szimpik (a kis srác viszont nem). Nézős lesz ez.
-
törölt tag
Stargate Universe
Miután kiderült, hogy űrhajós-utazós-felfedezős sori, így nem volt kérdés, hogy bepróbálom. Sőt, még időutazós részek is voltak benne. És nem is csalódtam, nagyon tetszett. Bőven volt potenciál a sorozatban, nem is értem miért kaszálták el? (Persze, tudom, nem volt nézettség...) Persze nem minden lehetőséget használtak ki az írók, de azt is megértem, hogy hosszabb távra terveztek és szépen lassan alakult volna minden.
A 2. évad második fele pedig szerintem kivételesen erősre sikerült, nekem legalábbis nagyon tetszett.
A búcsú kicsit rövidre sikeredett, számomra az utolsó 2 perc hangulatos volt, de picit rövid, bár így is hiányérzetem van kicsit, pedig nemrég ért véget az utolsó rész. -
mayday00
őstag
Forog a The Killing 4. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Szombaton AXN-en Shelock 3.évad. Előtte gyorsan újra le kellene darálni a első kettőt, hogy képben legyek
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bok92
addikt
Akiket érdekelnek a politika/média jellegű dráma sorozatok, azoknak a következők ajánlottak:
House of Cards ( szuper sorozat, Kevin Spacey rulz )
The West Wing ( nyári dara lesz remélhetőleg...)
The Newsroom ( 2 évad megvolt, még egy lesz, de várós az is...)
Studio 60 ( pár részt láttam belőle, de azon részek alapján nem egy rossz sorozat)
Boss ( egy részt megnéztem, 2 évados, egy polgármester van a középpontban, jó ez )
Scandal ( tervben van..)
Political Animals ( minisorozat, kicsit szappanos, de nekem nagyon tetszett... Kár, hogy 1 évadot élt csak meg)
The Politician's Husband ( brit sorozat, fogalmam sincs, hogy milyen, de állítólag jó...)Vígjátékok pedig a Veep és a Parks and Recreation.
Jöhetnek még javaslatok...
-
mayday00
őstag
House of Cards
Magyar premier – AXN NOW: 04.01 Kártyavár (House of Cards) 1. évad (egyszerre az egész szezon) – a Telekom MoziKlub előfizetéses video on demand (SVOD) típusú szolgáltatással rendelkező tévénézők láthatják.
Aki nem előfizető a szolgáltatásra , az is láthatja majd ha minden igaz, rajta vagyok a ügyön .
-
-
spammer
veterán
válasz mayday00 #11742 üzenetére
3x01 nagyrészt még a 2. évadzáró utózöngéje. Ha a karakterekre emlékszel, akkor érteni fogod. Egyébként igen, új ügyek lesznek.
3x01 előtt viszont érdemes megnézni ezt a tavaly karácsonyi specialt is, ami felvezeti a 3. évadot: Sherlock Mini-Episode: Many Happy Returns. Ezt nem hiszem, hogy leadják szinkronnal, de feliratot találsz hozzá.
-
törölt tag
The 100 1x02
Ez borzasztóan unalmas és klisés még mindig. Talán a következő rész elejét még megnézem, de egyelőre ez bizony kasza.
Cosmos 1x03
Szép, csili-vili CGI, de unalmas. Általános iskolai tananyag egy kis sztorizással megfűszerezve, mert ugye nem minden volt/van benne a tankönyvekben...
Csalódott vagyok és szomorú, mert vártam valami újat, de nem kaptam semmi hasonlót...[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Milyen sorozatokat ismertek, amelyek epizódjait "minta" alapján nevezték/nevezik el?
Pár példa:
The Mentalist: címekben a vörösre vagy valamely árnyalatára való utalás* pl. Ruddy Cheeks
Monk: Mr. Monk mindig szerepelt a címben pl Mr. Monk and the Wrong Man
The Defenders: X v. Y, ahol XY a 2 fél pl. Nevada v. Wayne
Bones: "Valami valamiben" pl. The Male in the Mail
Hannibal: Étel(re utaló) pl. Hassun
Esetleg még a TAAHM, ahol az utóbbi időben az epizódcímek egy az egyben elhangzanak az adott epizódban, bár ezt nem nevezném igazi mintának.Na, csak kíváncsiságból
*Mentalist 2.0 óta ez már nem igaz
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
válasz mayday00 #11746 üzenetére
Sztem egy kicsit keményebben kaszálok, mint a topiclakók, de mint előzőleg már említettem, a pilotot azért próbálja be, akit érdekelt a sori előzetes alapján, mert lehet neki bejön.
Believe 1x03
Unalmas volt az első 37 perc, közben is próbáltak feszkót kelteni, de csak egy szép sztorit sikerült belecsempészni. Az utolsó 5 percből 3 izgis is lehetett volna. Ez is kasza, megyek, updatelem a calendaromat...
Nem tudom bele merjek-e kezdeni ma még valamibe
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #11744 üzenetére
A Cosmos valószínűleg nem is lesz "mélyebb", állítólag az eredeti sorozat sem volt olyan. Széles közönségnek szánják, ami ilyenkor előny, az ugye egyben hátrány is. Nekem sem mond sok újat, de engem magával ragad a hangulata arra a 45 percre.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest