-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
brembo
tag
válasz
Kephamos #2117 üzenetére
Igen, én is ezt olvastam valahol. Úgy emlékszem, mintha a dobozos és a hordós (csapolt) sört nagyobb mennyiségben vagy valamelyest másképpen pasztőrözik, mint azt, ami az üvegbe kerül. Ezért az illető, aki a cikket írta, azt javasolta, hogy ha tehetjük, az üvegessel szemben válasszuk a dobozos sört, mert az közelebb van csapolt sörhöz.
-
brembo
tag
Egyébként én sem vettem észre, hogy jobb lenne a dobozos, csak olvastam ezt egyszer.
Számomra a dobozos sör egyetlen előnye, hogy könnyebben elfér a hűtőben
Amúgy tényleg érdemes az északi szomszédoknál sört vásárolni... Olcsó, és ott a munkássör is veri a mieinket. Amit okvetlenül próbáljatok ki, ha Szlovákiában vagy a cseheknél jártok, az a Kelt. Iszonyatfinom.