Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    Nem tudom, hogy az elfogyasztottam, bedobtam, lehúztam cselekvést kifejező igék közül melyik írja le jobban két angol sörrel való találkozásomat. Egyszerűen nem kiemelkedők, pedig többre számítottam. Ja igen, az egyik Carling névre hallgat és a ratebeer-es értékelés már prejudikálta az én értékelésemet, de azért nem szörnyű; engem leginkább a Foster's ízvilágára emlékeztet, attól lightosabb. Világos, vidám sör, semmi különös, amolyan ivósörnek is becézhető darab, amennyiben a sörtől való berúgás a cél, ahhoz viszont - hazai viszonylatban legalábbis - kissé húzós az ára. Nem rossz, de nem jó.
    5/10

    A második az Old Speckled Hen, amit itt már többen is fogyasztottatok, nekem ez volt az első. Jóval intenzívebb aromával indít, mint az első. Savanykás, enyhén keserű angol szűrt ale. Valahogy egy félbarnától nagyobb robbanást várok. Talán ciki, de a Borostyán nekem jobban bejön :-)
    Ettől függetlenül nem rossz sör, de magasabb árkategóriákban is nézelődni fogok. Gondolom ezek a britek szupermarket sörei. Nekem az eddig kóstolt angolokból a Fullers London Pride jön be leginkább.
    6/10

    adster: remek ismertetők, grat. Ne hagyd abba :-)

    (ÉN)közPONT, NoLF, jegenye77, jookomak, DelArco, koxx, szumoo, Traxx, pohár: mindenki rendben van? Kóstoltok rendesen? :-)

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák