Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    (ÉN)közPONT: nagyon szuper gép, tényleg, az igazat megvallva egy időben én is cserélgettem aktívan, de most napi dolgokra megy el és gyűjtögettem, amit meg bedobtam nemrég egy lakásfelújításba, pedig NY-i út a terv, na nem a sörök miatt, csak egy levegőt szívni Woody Allen-el, Robert de Niro-val és Matthew Perry-vel :-)
    Egyszerűen fájna érte a szívem, mert alig játszok, de ismétlem, megértem, mert őrült jó, amikor nekiesel az új hw-nek és húzod, ameddig bírja szuflával, még ha télen ezért nyitva is kell tartani az ablakot, hogy olvadjon el az egész cucc :-)) Évente előkapom a Quake 1-2-t, Unreal 1, (+kiegek) Max Payne 1-2 illetve a Mirror's Edge meg a Mass Effect voltak a legutóbbi szerelmek (még tartanak, főképp a Mirror). Szóval grat a géphez, szuper, szerintem nekem a 2500k is elég lesz. Még mindig xp-t használok, de ezt is cserélem idővel :-)

    adster: tök ugyanezek kaphatóak nálunk is, még jó, hogy központosított a beszerzésük :-) Oops. Kwak-ra nem emlékszem hogy lenne, pedig az volt az első belgám évekkel ezelőtt, nem felejtem el, a Rádayban valamelyik pubban. Grat a gyűjteményhez, jó pár mámoros nap áll előtted :-)
    Család támogat? :D

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák