Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz OPiiPO #17648 üzenetére

    Bár nem nekem szólt a kérdés, de én is A7 III vásárlásban gondolkodom egy ideje. Az ár elég szubjektív. Nem tudod forintosítani, hogy az XY feature, vagy adott paraméterben jobb teljesítményű szenzor mennyivel ér többet. A piac árazza be a dolgot, illetve a piaci igények által a Sony, és A7 III-ból perpill nem tudnak annyit gyártani amennyi elég lenne.

    Az mk2 lassan 4 éves tech., az mk3 zsír új, ezer review megénekelte, hogy miben jobb, és mennyivel. DXOmarkon top10-ben van a szenzor, az A7R-ek, Nikon D8xx-ek, és középformátumú cuccok ligájában. YT tele van ős Canonos fotósokkal, akik fél órában comming outolnak annak kapcsán, hogy miért váltanak 5D mk*-ról A7 III-ra. Ezeket a dolgokat persze a helyén kell kezelni, de nyilván a jelenségnek oka van, szarból nem lehetne várat építeni, ahogy a mondás tartja...

    Én az mk2-őt elvetettem, egyrészt a fenti, másrészt egyéb szempontok miatt. Ha ki tudod fizetni a III-ast, akkor szerintem nem kérdés, hogy azt kell venni. Egyébként itthon kb. június közepe-vége felé fogod tudni beszerezni sajnos (ha egyáltalán).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák