Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosszus87

    senior tag

    válasz Joshi #68577 üzenetére

    Mivel nekem eddig oledem sem volt, így tökéletesen elégedett vagyok az LG féle woleddel is FALD-os lcd után, úgy voltam vele ez legalább már kiforrott, bejáratott technológia. Érdekességként idéznék egy kevésbé elégedett A95K qd-oled véleményt (ez egyébként összevág EAGLE fórumtárs tapasztalatival is) vásárlói véleményt emagról, éppen Panával összevetve:
    "A Tv összeszerelése és a felhasznált anyagok valóban a legfelső osztály A távirányító talán a világon a legjobb, ami létezik most, a tv-ről és a felhasznált anyagokról sugárzik a minőség *****!. Viszont a tv képe dobozból kivéve nem jó, ami nem jellemző a Sony-ra, hogy ennyire ne kalibrálja be a tv-t gyárilag. Mindennap állítanom kellett, mert azt hittem, hogy jó, de nem volt jó, valahogy mindig nem stimmelt a szín, ha a másik szobában lévő Lz1500 Panasonic tévét megláttam. A Panasonic képe mindig szebb volt, hiába QD-OLED meg új technológia, itt valami nem stimmel (még) színben. A Panasonic Lz1500 mindig szebben nézett ki. A Sony-t viszont, néha tényleg tátott szájjal néztem annyira szép volt a kép, néha meg kimondottan ocsmány.

    A legnagyobb gondom viszont a gyári szoftverrel volt. A tv több alkalommal nem azt csinálta, amit kellett volna, lelassult, majd meg is állt a rendszer. A bravia core-ba nagyon gyakran csak úgy tudtam belépni, ha előtte töröltem az adatokat, illetve kényszer leállítást végeztem az applikáción. Bő 3 hétig próbáltam esélyt adni a tévének és bíztam benne, hogy minden megoldódik, de végül elálltam a vásárlástól. Ennyi pénzért egy tévénél sem fogadok el semmilyen hibát. A tv képe, mint írtam nagyon szép, néha meg elviseletlenül ronda volt, teljesen tartalomfüggő a QD-OLED technológia. Egyelőre nincs ez még kiforrva. Részemről ez a tv nem ajánlott. Értékelésem 2.5 csillag. "

    Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

Új hozzászólás Aktív témák