Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz gordonfreemN #69599 üzenetére
earc funkció csinál ilyet ,ha bekapcsolom pl. az xbox ot oda kapcsol magától vagy ha ki van kapcsolva a TV be is kapcsolja a jel.
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok vettem az egyik fórumtárstól egy Sony 32w800-at. Volt már pár darab Sony tv-ém de ezen egyszerűen nem tudom a csatorna listát szerkeszteni. Vodafone hd kártyát használok. A többi itthon lévő tv-men ez működik. Tud valaki segíteni?
-
Joshi
titán
válasz daniel2121 #69603 üzenetére
A Sony Channel Editor 1.2.0-al csinálod? Vagy ezzel nem megy?
-
Infernusz
csendes tag
válasz daniel2121 #69603 üzenetére
Nekem w705 volt, a csatornalistánál lehetett a sorokat mozgatni. Horror volt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz gordonfreemN #69602 üzenetére
Maga az eszközön lehet nálam ezt a funkciót bekapcsolni (xbox) ,másra google szerint csak audio beállítása találtam infót ,
Más ,
Nem tudjátok esetleg ITT melyik lehet a felhasznált óraszám? -
Vhiktor
veterán
válasz TechN7ne #69606 üzenetére
1104 óra.
Első szám csoport, hogy emnnyit üzemelt a tv. A 3 szamcsoport hogy mennyit üzemelt a panel.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz TechN7ne #69609 üzenetére
Igen
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz lajosx #69611 üzenetére
Szerviz menu, de most fejből nem emlékszem a belépési kódra.
Ha más nem irja meg addig, akkor holnap megirom.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Joshi
titán
válasz daniel2121 #69619 üzenetére
Nálam itt van: Beállítások->Televíziózás->Csatornák->Csatorna beállítás->Digitális beállítás->Technikai beállítás->programlista átvitele. Csak akkor él ez a menü, ha be van dugva egy pendrive.
ui.: lehet hogy nálad már más, de valahol itt keresd.
-
hegylako01
tag
válasz daniel2121 #69622 üzenetére
Azért mert a 32w800 nem tudja a csatorna lista szerkesztést.
-
daniel2121
senior tag
válasz hegylako01 #69623 üzenetére
Köszi rá kellett jönnöm hogy valóban nem,csak azt nem értem hogy miért.
-
Joshi
titán
válasz daniel2121 #69622 üzenetére
Csatornalista átvitelét keress, ne szerkesztést. Olyan lehetőség sincs?
-
sali24
csendes tag
válasz daniel2121 #69626 üzenetére
Nekem se engedi. 43x89j a készülék és Digi a szolgáltató. Szürke a csatornalista szerkesztése a tv menüben.
-
Joshi
titán
válasz sali24 #69627 üzenetére
+ daniel2121
Nálam itt lehet lementeni a programlistát ami egy sdb.xml fájl lesz. Na ezt kell megnyitni a Sony Chanel Editorral és lehet szerkeszteni, majd szerkesztés után visszatölteni. Lehet hogy a pendrive-ot csak FAT32-re formázva fogadja el a tévé sőt, ne legyen túl nagy méretű a pendrive (~16 vagy 32GB). Adott esetben válogatós lehet a tévé pendrive-ok terén.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Nem tudom, hogy bontatlan-e (célszerű rákérdezni az adott boltban), de ez eléggé jó ajánlat, egy darab van belőle elvileg Budaörsön:
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van egy 55XF9005 tv-m ami usb-s tárolóban ssd-ről viszi a filmeket kodival. Tegnap lefagyott a kép és azóta az oldalsó felső usb-ről nem látja a rádugott ssd-t és pendrive-ot sem. Az alatta lévő működik és az eszközök laptopra kötve is jók. A nem működő usb áramot ad és feldobja a választó ablakot (mit tegyen a médiával: kép videó...), de a kodi vagy a beépített lejátszó nem lát semmit. Volt tv restart.
Ennek az usb portnak most annyi és ha igen akkor lehetséges, hogy a külső rekk (Axagon usb 3.1) tette tönkre?[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
abrtom87
tag
Sony OLED nálatok is kattan néha kikapcsolt állapotban? Olyan hang mint amikor bekapcsoljuk.
-
Vhiktor
veterán
válasz abrtom87 #69632 üzenetére
Természetes jelenség.
-
wrathchild
tag
Üdv! Tapasztalt esetleg Valaki ilyen hibát (és az orvoslását is megtalálta? )?:
Sony TV Android 10 (valószínűleg ezen legutóbbi Android frissítés óta áll fenn a hiba) Vodafone CI-kártyás TV előfizetésnél, külső merevlemezre beprogramozott és élő rögzítés esetén is aznap még visszanézhető a műsor, de másnaptól minden felvétel (kivétel az általam levédetteket) "Ismeretlen" címen fut, kap egy ugyanolyan, de semmihez sem értelmezhető dátumot (január 04. 00.30) és a felvett műsor hosszát 00.00 óra/percnek jelzi és rákattintva nem is indul semmi! Merevlemezt a védett tartalom miatt nem szeretném feltétlen újraformázni, hátha innen jön valami vudu Köszi! -
vlevi
nagyúr
válasz wrathchild #69636 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit.
XH9096 TV-m van, a legfrissebb fw fel van rá rakva, és Vodafone (még UPC-is időkből származó) CI+ kártyát használok.
Csak annyi furcsaságot vettem észre, hogy a felvett műsorhoz a leírásban szinte mindíg még az előző műsor leírását írja oda
Gondolom ahhoz lehet köze, hogy a felvételhez már hozzákezd a megadott idő előtt, és ott még az szerepel az EPG-ben, azt rögzíti be. De a műsor címét jól írja, szóval nem egyértelmű a dolog. -
atti1848
senior tag
Sziasztok!
A Milyen TV-t vegyek topicban anno ajánlott Sony TV-k sajnos nekünk nem jöttek be ☹
2020.04.21-n vettek édesapámék egy KD-55XF9005BAEP típusú TV-t + Biztosítást a „piros” üzletben, ami kicsivel többet, mint fél évet bírt, lett benne függőlegesen egy pixel csík. Garanciában cserélték is egy KD-55XH9505 típusra, mert ugyan az a típus már nem volt kapható, így talán még jól is jártak, mert anno talán ez a típus 50-100e Ft-al volt drágább, de nem biztos. Sajnos egy ideje észre vettem rajta, hogy elkezdett foltosodni ☹ Azóta már rosszabb lett. Persze a garancia már lejárt, a biztosítást pedig a garanciális cserével meg is szüntették, nem lehetett tovább vinni erre a készülékre. Ami még érdekes, hogy nem használták agyon, csak esténként volt bekapcsolva, kb. naponta ha mehetett 3-5 órát.
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne vele kezdeni? Lassan teljesen tönkremegy? Mennyibe kerülne ennek a javíttatása?Előre is köszönöm a válaszokat.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz < CyberBob > #69630 üzenetére
Én mindenhova usb-c s Axagon házakat használok és soha nem volt velük semmi gond ,elég jó cuccokat árulnak.
Sztem az android rendszer lehet a gond ,ha az újraindítás nem segít akkor a gyári visszaállítás tutira fog. -
TechN7ne
nagyúr
válasz TechN7ne #69642 üzenetére
Még annyi ,ha csináltál egy gyári visszaállítást ,bejelentkezel újra a fiókodba és stb.
Ne használj ilyen crunchyroll ,Bravia Core alkalmazásokat mert azok telerakják a memóriát ,youtube mehet meg ha van Netflix + Disney és kész.
Az android ilyen gány ,korlátozva kell használni és nem fog semmi összeakadni.
Még a Kodi t is felrakhatod ő sem szokott gondot okozni mert kilépésnél őt ki kell kapcsolni és teljesen bezárja magát a program. -
ricsko72
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 250ezerig Sony LED tv-t vagyes felhasználásra, HD kábel, sport, nasról filmek, PS4 foci?
-
viking19
tag
Sziasztok,
sony 65h90-es tvm van. Sokszor előfordul, hogy nincs kép, csak hang. Jellemzően hbo max alkalmazásban. Valaki másnál is előfordult? Mi a megoldás?Equality is about giving everyone equal chance not about giving everyone an equal result.
-
atti1848
senior tag
válasz TechN7ne #69640 üzenetére
Az elején nem vettük észre, legalább is nekem feltűnt volna. Ezt is csak úgy vettem észre, hogy elmentünk náluk és kérdeztem, hogy mi lett vele, ők észre sem vették.
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest