Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz vlevi #49025 üzenetére

    Köszi! Azt hittem a PWM miatt van probléma, a nagyobb méret miatt. Monitorom, régi TV is PWM-es, de azokkal nincs semmi gond. Én is melegre állítva használtam, mégsem volt jó. Azt hittem már soha nem lehet nagy TV-m, mert nem bírja a szemem. :) Sony akkor vált PWM-re, ha a LED mozgás módot bekapcsolom. Akkor viszont piszkosul villog, igaz jobb a mozgás, de nézhetetlen, sötétebb is a kép.
    IFC-t kikapcsolva, ugyanúgy szaggat a Panasonic is. Ez fekete kockákat illeszt be. Gondolom a Motion Flow lehet a Sonynál. 50WF665-on állítólag állandóan be van kapcsolva, nem lehet állítani. IFC bekacsolva, 24p-nél, 24p Smooth Film-re vált, nem is akad.
    Innen letöltöttem pár demót. El is dőlt, hogy marad az FHD-s TV. Ezek a felvételek gyönyörűek voltak, nem is tudom, hogy 2-3 méterről meg lehet-e különböztetni a 4K-s TV-től. Tehát a kiváló minőség FHD-n is szuper, a gyengébb FHD, SD (VHS, miniDV 720x576) felvételeim viszont biztos jobbak FHD-n, mint 4K-n. Ezt a szaggatást meg el kell viselni. Lassan már nincs is FHD-s TV, más VA, Direkt LED-es meg pláne nincs.
    WG az újabb. Nálunk nem kapható. Lehet ugyanaz, csak fekete a lába.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák