Új hozzászólás Aktív témák

  • Deav

    csendes tag

    Sziasztok!

    BF-en vásároltam Én is egy Sony 55XE8505-ös tv-t.

    Első benyomásra, tetszett. De, ahogy nyomkodom, elég lassúcska az Android rajta. Nem mondom, hogy nem élhető, de azért kell olykor várni vele. (Évek óta Androidos eszközeim vannak.)

    A képe nagyon szép, de a gyárilag beállított profilok vagy túl élénkek és kiszedi az ember szemét, vagy pl a Cinemák már inkább színszegény (sötétek). A kettő közé lenne jó egy beállítás.
    Valakinek nincs egy bevált beállítása?
    Amit korábban linkeltetek, nekem az is ingerszegény... Vagy ezeknél a beállításoknál, mit kéne feljebb húzni, hogy élénkebb színeket kapjak?

    Chrome böngészőt, hogy lehetne rá telepíteni?
    Láttam trükköt, hogy másik eszközről telepíteni a tv-re. Látszólag telepíti is, de nem jelenik meg a programok között. Ha play-on keresztül nézem, telepítve van, de nincs megnyitás, csak Eltávolítás lehetőség.

    Illetve HDMI ARC-on van rá kötve egy JBL SB-450. Amikor bekapcsolom a tv-t, váltogat, hogy a tv/audio rendszer aktív. A végére mind a kettő szól.... Projektor ki és bekapcs, akkor vált csak az audio rendszerre.
    Ötelete valakinek?

    Hirtelen ezek fogalmazódtak meg bennem. :)

    Előre is köszönöm a válaszaitokat.

    És szeretném én is megerősíteni, hogy a gépről Serviio-os lejátszás, hibátlanul működik, 4K filmekkel is. TV, laptop kábelesen routerbe dugva, 120 mbit/s.

Új hozzászólás Aktív témák